Ovo su dame koje su dejtovale sa Peteom Davidsonom, a mi ne znamo u čemu je stvar

Internetom trenutno kruži vest kako su Kim Kardashian i komičar Pete Davidson novi ljubavni par. Neočekivani duo je prvenstveno viđen na Staten Ajlendu, a potom i u Njujorku. Par se povezao kad je Kim 9. oktobra vodila TV emisiju Saturday Night Live, a ostalo je istorija. Izvori tvrde da su “veoma srećni” i da svoj odnos “ne forsiraju”. Kim i Pete su fotografisani i kako se drže za ruke na rolerkosteru u Kaliforniji, kao u Palm Springsu sa Kiminom majkom Kris Jenner. Za Peteov rođendan su nosile iste pidžame, a ništa ne govori više ljubavne veze od uparenih autfita. Ovaj nesvakidašnji spoj nas je naterao da se prisetimo svih žena koje su dejtovale sa Peteom Davidsonom, koji očigledno poseduje šarm kom se ne može odoleti…

Ariana Grande

Pete i Ariana su počeli da se zabavljaju u maju 2018. godine, a već nakon nekoliko sedmica su obelodanili svoju veridbu. Ipak, njihova romansa je bila kratkog veka jer su raskinuli u oktobru iste godine. Kako su mediji tada pisali, raskinuli su jer se “sve odvijalo veoma brzo”. Ariana je kasnije napravila referencu na raskid u njenom Mean Girls inspirisanom spotu za pesmu, Thank U, Next. “Even almost got married, and for Pete I‘m so thankful…” pevala je Ari.

Kate Beckinsale

Da, i nama je veoma čudno jer prelepu, otmenu Kate uvek zamišljamo s nekim uglađenim gospodinom. Počeli su sa zabavljanjem u januaru 2019, kad su zajedno viđeni na Golden Globe afterpartiju. Par je potvrdio svoju vezu sledećeg meseca kad je fotografisan u noćnom izlasku u Los Anđelesu. Ipak, i ova romansa je bila kratkog veka, jer su je okončali u maju iste godine.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Pogrešna veza podriva svaki aspekt života

Read Next

Vremenska prognoza – 23. novembar