Ovo su boje manikira sa kojima ćemo se najviše susretati u maju – WANNABE MAGAZINE

Proleće čini da se osećamo poletno i u nama izaziva želju da budemo vidljivi, upadljivi i da svet posmatramo kroz ružičaste naočare. I naravno, što nam se leto više bliži, postajemo sve naklonjeniji jarkim bojama, koje se savršeno ističu uz naš pocrneli ten – i zato vam u nastavku teksta predstavljamo trendy nijanse koje možete iskoristiti za svoj novi manikir ovog proleća! Budite odvažne, unikatne i istaknite se – dosta je bilo neutralnih nijansi koje prolaze neprimećeno. Uživajte!

Kraljevska, mat plava

Kraljevska, jarkoplava boja definitivno će biti jedna od popularnijih boja ovog maja, kako u svetu manikira, tako i u makeup svetu. Ova boja odlično stoji brinetama, ali i plavušama, i veoma je dobar dodatak autfitima svih boja. Ukoliko želite da napravite zanimljiv modni kontrast, nokte u plavoj boji uklopite uz narandžasti autfit, ili autfit koji ide ka tamnijoj nijansi cigle.

Sjajna mint-zelena

Iako mint-zelena boja ne važi za boju sa jarke palete, ona je ipak veoma upečatljiva i primetna. Ona je istovremeno suptilna i lako uklopiva, ali i statement nijansa, i verujte nam – jednom kada je probate, zaljubićete se u nju! Ovog proleća biće popularni hladniji tonovi, ali svetliji, jer su tamni hladni tonovi rezervisani za zimske mesece. Uživajte u mint boji i uklopite je uz neutralne, nude tonove autfita.

Cigla-narandžasta sa punim sjajem

Iako će ovog proleća biti aktuelniji hladni tonovi, među njima krišom se našla topla, narandžasta boja cigle. Ova nijansa najavljuje nam toplo leto i odlično će se uklopiti uz sve one svetle all white stajlinge koje planiramo da nosimo ovog leta i proleća. Takođe, ovo je savršena boja za sve one vatrene, riđokose devojke koje vole da budu u centru pažnje.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Emeri posle novog finala: Uživam u ovakvim momentima – Sportklub

Read Next

Da li ste se ikad zapitali zašto nas toliko ispunjava ceđenje bubuljica? Ovo je odgovor na to pitanje!