• December 11, 2023

Ovo su bezvremenski manikiri koji će biti idealni za svaku moguću priliku – WANNABE MAGAZINE

U svetu manikira postoje razni trendovi koji obično traju jednu do dve sezone, a onda zaboravimo da su ikada postojali. No, i u manikirima postoji “mala crna haljina”, odnosno, klasik koji će zauvek biti prisutan, kojeg ćete uvek moći da nosite u bilo kojoj prilici i da to bude pun pogodak.

Za ove manikire ćete se odlučiti ako vam je potrebna neka sigurna opcija, neka prilika gde ćete biti sigurni da će se boja vašeg laka lepo uklopiti sa raznim kombinacijama i lookovima, koja će ići uz svaki stil. Takođe, sasvim je ok da se okrenete ka klasicima kada vam je malo dosadilo eksperimentisanje. A ovo su boje koje nikad ikad ikad neće izaći iz mode, u to vas uveravamo.

Crveni lak

Čim smo napomenuli da ćemo pisati o klasicima, sigurno vam je odmah palo na pamet da će među njima biti nezaobilazni crveni lak. Ovu boju možete nositi u bilo koje doba godine, bilo kad i bilo gde. Ni jedan drugi manikir neće biti toliko upečatljiv, odvažan, a istovremeno jednostavan kao što je to slučaj sa običnim crvenim lakom. Ako želite sinonim za ženstvenost, ovo je to što tražite. I još jedna stvar, nikad neće dosaditi, možete ga nositi mesecima i ponovo ćete želeti da mu se vratite.

Baby roze

Ja sam od onih kojoj se baby roze boja nikada nije dopadala, nekako mi je uvek izgledala i suviše nežno… dok nisam uradila ovakav manikir. Onda sam shvatila da će svaka kombinacija izgledati bolje sa baby roze noktima. Nisam mogla da prestanem da gledam svoje šake, bilo mi je neverovatno da su moji prsti toliko prefinjeni.

Braon nokti

Braon je jedna tako neutralna boja, a opet ima taj vintage vibe. Dopašće vam se naročito ukoliko volite da se oblačite u preppy stilu. Lako se kombinuje sa drugim bojama. Zamislite kombinaciju: crvena haljina, braon sandale, šeširić, torbica i braon nokti – kakva lepota!

Plava boja

Ako želite zavodljivu boju na svojim noktima, koja će biti u neverovatnom skladu ili kontrastu (u zavisnosti od ostatka kombinacije), plava je pravi izbor. Zašto je ova boja na noktima toliko savršena? Biće upečatljiva na svakoj koži, bilo da imate svetliji ili tamniji ten i privlačiće pogled, jer su plavi nokti i te kako primetni. A na ovoj fotografiji možete videti koliko se dobro slažu plavi nokti sa zlatnim nakitom.

Nokti boje kože

Nude nails je još jedna boja manikira koja nikad neće izaći iz mode. Zašto? Najpre zato što je dovoljno da izgledaju odlično samo ako ostavite nude boju na noktima. Drugo, zato što su idealna podloga za doradu manikira: šljokice, biseri, šare, mat lak za nokte… šta god da poželite.

Crni manikir

Crni manikir na noktima govori nešto o vašoj ličnosti – pre svega da imate dovoljno hrabrosti da ga nosite. Istina je da će stajati svakom obliku nokta, svakom tonu kože, ali se i pored toga neće svaka žena odlučiti na to da uradi crni manikir. Daje utisak tajanstvenosti, misterije, bunta i elegancije – prelepo!

Naslovna fotografija: instagram.com/allanaramaa

Jovana Petković

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Predstavljamo vam savršene recepte za prvomajski izlet sa porodicom ili prijateljima! – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Đoković: “Sumnjam da će oduzimati poene sa Vimbldona, ne podržavam odluku o zabrani za Ruse i Beloruse”