Ovo su 3 must-have proizvoda bez kojih nećete moći da zamislite svoj eye makeup look – WANNABE MAGAZINE

Jesenja sezona tek što je krenula, a mi smo najnovije makeup trendove već istražili na Instagramu i TikToku. Među njima primetili smo da se naročito izdvaja jedan, naizgled jednostavan, ali zapravo veoma efektan eye look – koji se zasniva na naglašenim trepavicama (koje otvaraju pogled) i metallic, sjajnim kapcima. Ovaj makeup look izuzetno je praktičan, istaći će prirodnu lepotu vašeg pogleda i možete ga nositi kako u dnevnim, tako i večernjim izlascima – u zavisnosti od toga intenziteta i odabrane nijanse. 

Ipak, jednostavan i on point look je uvek teže postići. Zato smo se nakon istraživanja trendova upustili u avanturu traženja odgovarajućih makeup proizvoda, koji će nam pomoći da postignemo tačno ono što smo naumili. Kada uz sebe imate šminku o kojoj nećete brinuti, koja vam se neće razmazati ili pružiti nedovoljnu pokrivnost i sjaj, svaki look biće nepogrešiv – zbog čega mi ove jeseni biramo NYX Professional Makeup Jumbo 2 in 1 Lash Liner, NYX Professional Makeup Jumbo Lashes i NYX Professional Makeup Ultimate Glow Shots sjajnu senku za oči. Ovi jedinstveni proizvodi postali su naš savršen par u kreiranju trendy, minimalističkih jesenih eye lookova – a u nastavku vam otkrivamo zašto smo ih toliko zavoleli!

Slobodno priznajte – koliko puta ste pokušale sebi da stavite veštačke trepavice, bile neuspešne i zatim u očajanju pokušavale da skinete lepak sa kapaka dok se trudite da očuvate šminku? Iz iskustva pitamo, unapred znajući odgovor.

Upravo zato što nam se ova situacija toliko puta ponovila, oduševilo nas je kada smo otkrili NYX Professional Makeup Jumbo 2 in 1 Lash Liner – ajlajner lepak za veštačke trepavice koji možete koristiti u kombinaciji sa NYX Professional Makeup Jumbo Lashes, veganskim veštačkim trepavicama! Uz ovaj multifunkcionalni ajlajner u samo dva koraka postižete gotovo kompletan eye makeup look – jer dobijate savršeno iscrtanu liniju koja naglašava oblik vašeg oka i podlogu za nanošenje veštačkih trepavica. U pakovanju Professional Makeup Jumbo 2 in 1 Lash Linera, kao i u pakovanju NYX Professional Makeup Jumbo Lashes trepavica ne nalaze se lepak i magneti, a zajedno vam pružaju do 12 sati postojanosti*, bez razmazivanja.

Nakon nanošenja ajlajner lepka za trepavice, sledeći korak je pažljivo prislanjanje NYX Professional Makeup Jumbo Lashes veštačkih trepavica nove generacije, koje se mogu nositi do čak 15 puta. Kao što smo naveli, uz njih ne dobijate lepak i magnete (koji vam neće biti ni potrebni), a prednost im je i to što u skladu sa svojim senzibilitetom možete odabrati nekoliko različitih modela, dužina i volumena trepavica. Ove veganske** trepavice savršeno prijanjaju uz vaš kapak zahvaljujući NYX Professional Makeup Jumbo 2 in 1 Lash Lineru, a pružiće vam jumbo volumen i jumbo dužinu trepavica koju priželjkujete. Za koji god model da se odlučite – nećete pogrešiti, a vaš eye look biće autentičan. 

*Potrošački test, 112 potrošača, Jumbo Lash 2 u 1 ajlajner lepak za vestacke trepavice, Jumbo Lash vestacke trepavice
**Bez sastojaka ili nusproizvoda životinjskog porekla

Naš jesenji makeup look još uvek nije završen – potreban mu je final touch! Primetili smo da se mnoge poznate ličnosti i makeup influenserke u poslednje vreme odlučuju za metallic, sjajne senke na očima, i zato kao finalni korak eye makeup looka ovog meseca biramo NYX Professional Makeup Ultimate Glow Shots tečnu, sjajnu senku za oči. Ova senka sa vegan formulom* dolazi u čak 9 različitih nijansi (među kojima ne znamo kako da se odlučimo samo za jednu), obogaćena je vitaminom C, odlikuje je visok sjaj bez glitera i možete je naneti lako – u samo jednom potezu! Njen sjaj biće primetan, postojana je do čak 12 sati**, a savršeno će izgledati uz ajlajner i bujne trepavice.

*Bez sastojaka ili nusproizvoda životinjskog porekla
**Potrošački test, 128 potrošača

Sve pomenute NYX Professional Makeup proizvode možete pronaći u odabranim Lilly drogerijama, online shopu, kao i na veb-sajtu Alexandar Cosmetics. Za više informacija zapratite NYX Professional Makeup na Instagramu i Facebooku.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Raselu drugi trening u Meksiku, Lekler se zakucao u zid – Sportklub

Read Next

Žene u biznisu: Jovana Tufegdžić – WANNABE MAGAZINE