Ovo je REVOLUCIONARNA nega za kosu koju preporučuju profesionalci, prema tipu kose, a sada imaš PRILIKU da se prijaviš i da je testiraš!

Ovo je REVOLUCIONARNA nega za kosu koju preporučuju profesionalci, prema tipu kose, a sada imaš PRILIKU da se prijaviš i da je testiraš!

Posle duge zime i mestimičnog proleća, jedva smo čekali da dođe leto i da sunce ogreje naše glave. Ipak, nešto smo prevideli – isto to sunce i toplo vreme miluju kosu samo metaforično, jer joj u bukvalnom značenju dosta štete. Sedenje na suncu nam možda pruža dozu vitamina D koja nam je prekopotrebna i mir koji smo tražili cele zime, ali u isto vreme UV zraci čine da naša kosa postane krhka i suva.

Tokom leta, nije samo sunce ono zbog čega moramo da negujemo kosu. Njoj takođe ne prijaju ni hlor ni slana voda, ma koliko god nama prijali. Srećom, ne moramo da se odreknemo ni opuštajućeg leta, a ni zdrave i sjajne kose – ali samo ukoliko umemo da je negujemo na pravi način. Onda možemo da je stilizujemo kako god želimo, bez da dovedemo u pitanje snagu i vitalnost kose. Otkrivamo vam koji su to proizvodi koji mogu da pruže vašoj kosi negu koja joj je potrebna u odnosu na tip kose.

Ukoliko je vaša kosa
oštećena

Potrebna vam je profesionalna nega za kosu koju ćete moći sami da isprobate kod kuće. Leta su puna tropskih putovanja, noći bez spavanja, festivala koji nam pune energiju i izlazaka do jutra. U takvim danima ne prođe nam kroz glavu da odemo kod frizera – a i zašto bi? Toni & Guy je kombinovao 50 godina salonskog iskustva i ekspertizu u negovanju kose i tako osmislio tehnologiju za jačanje vlasi tako što prodire duboko u dlaku i pomaže obnavljanje oštećene kose ili kose čije je zdravlje narušeno feniranjem, peglanjem i farbanjem. Našu oštećenu kosu možemo sada da oporavimo kod kuće i dopustimo joj da upotpuni sliku hrabre i jedinstvene žene kakve znamo da jesmo. Toni & Guy Damage Repair šampon za oštećenu kosu će oporaviti vlakna kose čineći je jačom i lakšom za oblikovanje, dok će je Damage Repair regenerator obnoviti i pružiti joj svu negu koja joj je potrebna. U istoj liniji naći ćemo i masku koja će da dopre do oštećenih delova vlasi i da pruži kosi mekan i lak završetak.

Ukoliko vašoj kosi
nedostaje volumena

Onda se ni mi nećemo osećati lepo. Kada je naša kosa ne samo oštećena, već i tanka, ona gubi svaku formu. Kada ona nema oblik, teško da možemo sa njome da uradimo sve što bismo želeli. Našoj kosi je onda potrebna formula koja povećava volumen i pruža izgled gušće kose, bez da nam stvori dodatni osećaj težine. Nju ćemo pronaći u Toni & Guy Volume addiction šamponu koji uz kombinaciji sa Tony & Guy Volume addiction regeneratorom stvara volumen dok istovremeno pruža intezivnu negu vlaknima kose.

Ukoliko je vaša
kosa plava

Postoje neke stvari koje moramo da znamo. Često tokom leta stavljamo limun čaj od kamilice na kosu da bismo “prirodno” posvetliti kosu, ali tako nešto ne postoji. Dokazano je da sunčevi zraci negativno utiču na našu kosu tako da se promena neće videti samo u boji, već i u njenoj strukturi. Potrebna nam je nega kojom ćemo prirodnoj i farbanoj plavoj boji vratiti sjaj i vitalnost. Ona se nalazi upravo u Toni & Guy Iluminate blond šamponu koji nežno uklanja višak ulja i nečistoće sa temena na glavi i tako dati našoj kosi zdrav izgled. Nakon njega, bitno je tretirati kosu i Tony & Guy Iluminate blond regeneratorom koji će ne samo da neguje našu kosu, već i da vrati sjaj plavih tonova kose. Zajedno sa Iluminate blond setom razbijamo mit da je plava kosa uvek oštećena. Ništa nije toliko oslobađajuće kao mogućnost da budemo ono što zaista jesmo- ponosne plavuše!

2 proizvoda koja su vam
potrebna tokom cele godine

Ako često stilizujete kosu fenom ili peglom za kosu, u svoju negu treba da uključite i mist za zaštitu kose od toplote. Toni & Guy Heat Protection Mist neće dozvoliti da se vaša kosa ošteti toplotom fena i drugih proizvoda za stilizovanje kose koje idu do jačine do čak 230 stepeni. On se nanosi na mokru kosu, pre sušenja i stilizovanja.

Dok negujemo našu kosu, bitno je i da održavamo njenu svežinu. Šampon za suvo pranje kose je naša tajna koja nam poklanja ne samo vreme, već i čistu kosu – a oba poklona su neprocenjiva. Toni & Guy High volume šampon u sebi sadrži formu koja apsorbuje ulje i pomaže da se kreira volumen od korena do krajeva.

ŽELIŠ DA PROBAŠ OVE PROIZVODE I DA BUDEŠ ZVEZDA BEAUTY EDITORIJALA?

PRIJAVI SE!

Ako niste imale priliku da probate proizvode za kosu koje nudi Toni & Guy, pozivamo te da se prijaviš na naš konkurs! Na email adresu konkurs@wannabemagazine.com pošalji nam kratak tekst o problematici koju imaš sa kosom i koju želiš da rešiš, link do svog (otključanog) Instagram profila, ime i prezime, kontakt telefon i email adresu. Žiri WANNABE Magazine-a će odabrati 3 devojke koje će, pored paketa proizvoda Toni & Guy namenjenih baš za njihov tip kose, imati priliku da iskuse i profesionalni beauty shooting u WANNABE studiju, iza objektiva poznatog beauty fotografa i uz profesionalni WANNABE beauty tim. Prijave traju do 9. Avgusta 2021. Godine, a odabrane devojke će biti obaveštene tokom iste nedelje.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Odličan start Milice Nikolić – Sportklub

Read Next

Ovo je 5 girly serija koje su bolje od “Emily in Paris”