• December 9, 2023

Ovo je osam tipova obuće koji će biti popularni ovog proleća i leta! – WANNABE MAGAZINE

Konačno, došao je i taj period godine u kojem više ne moramo da nosimo teške čizme postavljene vunom, ili pak gumene čizme kojima ćemo se štititi od pljuskova. Sada je pravi trenutak da se ubacimo u laganiju obuću, onu koja će otkriti naša stopala i u kojoj ćemo se osećati poletno. Svaka nova prolećna i letnja sezona sa sobom nam donosi i nove trendove, a mi vam u nastavku teksta predstavljamo osam stajliš modela obuće koje ćete poželeti da nosite baš ovog proleća. Među njima se nalaze elegantne i ženstvene sandale sa kaiševima i pertlanjem, ali i oni opušteniji modeli – poput klompi i papuča, jer ipak smo se svi navikli na komfor tokom prethodnog perioda. Uživajte u primerima i odaberite koji je to trendy model najbolji izbor za vas!

Kožne sandale sa pletenim đonom u stilu espadrila

Espadrile se neminovno vraćaju u modu svakog leta, ali ove godine – espadrile će odmeniti sandale sa pletenim đonom u stilu espadrila. Ove sandale biće kreirane od isprepletanih kaiševa od kože, koji će se vezivati oko zglobova. Kaiševi od (eko) kože mogu biti u boji po želji, ali će ovog proleća u trendu biti neutralni, zemljani tonovi, koji se savršeno uklapaju uz pleteni đon, kao i svetle nijanse odevnih komada koje ćemo nositi u toplim danima pred nama.

Stajliš klompe sa zlatnim kaiševima

Da li ste ikada pomislili da će se klompe koje su verovatno nekada davno nosile vaše bake, u 2021. godini vratiti u modu? Ako niste, imamo iznenađenje za vas! Klompe su i te kako u modi, a dobile su i svoj savremeni twist koji ih čini glamuroznijim. U pitanju je veliki zlatni lanac sa karikama, kakav smo viđali u prethodnim kolekcijama brenda Gucci – koji je ovaj tip detalja na aksesoarima i popularizovao.

Komforne papuče za svakodnevne obaveze

Komforne papuče brendova kao što su Birkenstock i Grubin biće u modi ovog proleća, a ovaj tip papuča ne samo što je popularan, već je i izuzetno praktičan. One možda nisu namenjene elegantnim prilikama, ali su idealne za duge letnje šetnje, odlaske u prirodu ili na plažu, i veoma su dugotrajne. Ovaj model papuča ima više svojih varijacija u dezenu, boji ili materijalu, ali njihov oblik je klasičan, uvek isti i prepoznatljiv.

Sandale sa uskom štiklom i pertlanjem

Još jedan tip sandala koji će ovog proleća i leta biti popularan su nežne, seksi i ženstvene sandale na pertlanje. Sandale na pertlanje mogli smo primetiti i u prošloj godini, kada su ih plasirale dizajnerka obuće Amina Muaddi i muzičarka Rihanna u zajedničkoj saradnji u okviru brenda Fenti, a u ovoj godini sandale na pertlanje prisutne su u mnogim brendovima. Mi vam preporučujemo da se odlučite za one sa niskom, uskom štiklom i u beloj ili drugoj neutralnoj boji – koje ćete kasnije moći da uklopite uz veliki broj autfita.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Šta svaki znak očekuje u vreme punog meseca u Škorpiji – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Vaskrs u znaku i sunca i oblaka, uveče zahlađenje