Ovo je 10 tipova prijateljica – pronađi koja si ti! – WANNABE MAGAZINE

Sve mi žene u svom životu imamo nekoliko tipova prijateljica, a možda smo i same nesvesne da smo mi nekome baš taj određeni tip prijateljice sa liste u nastavku teksta. Priznajte, tačno znate koja od vaših prijateljica će vas uvek pozvati na piće, koja će biti ta koja neće piti da bi vas sve odvezla kući, a koja će verovatno da “ispali”, jer ima planove sa novim momkom. U nastavku teksta pročitajte kojih je to deset tipova prijateljica koje možete imati (ili biti) – i pronađite koja ste vi!

Ona koja je uvek za izlazak

Znate, to je ona koja je uvek za akciju, klabing, kafanu, kućnu žurku, ostajanje do četiri ujutru. Ona kao da je na baterije, ima energije za sve, može da popije barem triput više nego što deluje, mag je na štiklama i zna svakog di-džeja u gradu. Ona poručuje tekile, a bogami i pesme, i sa njom je uvek zabavno. Čak će vas verovatno sutra pozvati i na mamurnu kafu, na koju će zakasniti – ali će ipak doći.

Ona koja je mama u društvu

Svako društvo mora imati onu drugaricu koja je mama. Ona će manje piti jer će paziti na sve vas, ili neće piti uopšte, da bi vas sve vratila kolima kući – jer je, naravno, vozač. Ona uvek u torbi ima vlažne maramice, žvake, novac i sve što vam može biti potrebno, a što ste vi zaboravile kada ste pakovale samo karmin, i ona je uvek spremna da vas spasi od tipa koji vam prilazi u klubu, a koji vas uopšte ne zanima.

Ona koja je uvek u vezi

Isto tako, svako ima onu jednu drugaricu koja je ili u drugoj vezi, ili je jednostavno uvek u nekoj vezi. Ona stalno priča u množini, često otkazuje planove jer ima planove sa dečkom, ili ga često dovodi na druženja. Ona je naravno okej, i razumeće ako joj kažete da biste hteli da se vidite samo sa njom, ali ako joj to ne kažete, računajte da će ona uvek biti +1.

Ona koja je uvek single

Da, svaka ženska ekipa ima tu uvek single drugaricu. Ona govori kako ne želi da bude sama, ali najčešće to jeste i uglavnom nema sreće sa muškarcima i uvek nalazi mane i crvene zastavice kada sa nekim pokuša da dejtuje. Sa njom ćete uvek moći da razgovarate onda kada nemate sreće u ljubavi, jer će ona uvek imati razumevanja za to, ali možda nije najbolji sagovornik onda kada ste na početku veze.

Ona koja je #bosslady

Ona je posvećena karijeri, uspešna je i posao je njen glavni fokus. Njoj nije jasno kako vi imate vremena za izlaske i dosadne priče, ona je ambiciozna i voli da se pohvali svojim uspesima. Ona će i vas inspirisati na promene u poslovnom smislu, ali isto tako, njoj je potrebno ukazati na to da nije život samo posao.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Naših osam omiljenih street style kombinacija poznatih manekenki

Read Next

Nove epizode serije “Lucifer” gledaćemo uskoro na Netflixu – WANNABE MAGAZINE