Ovi poznati holivudski parovi su svoje romanse započeli na filmskim setovima, a neki od njih su i danas zajedno

Ok, kako je moguće da se holivudski glumci i glumice ne zaljube jedni u druge dok snimaju zajedno i igraju zaljubljene parove? Pa, u nekim slučajevima zaista nije moguće! Mnoge holivudske romanse započete su upravo na setovima filmova, a mi vam u nastavku teksta donosimo osam takvih veza, od kojih neke traju i dan danas, veoma su uspešne, a rezultirale su velikim ljubavima, brakovima i čak decom. Nažalost, neke od njih su se i završile, ali ostale su upamćene kao iconic ljubavne priče svog vremena. U svakom slučaju, prođite kroz tekst i saznajte koje su sve to ljubavne priče poznatih ličnosti započete upravo na filmskom setu.

Zendaya i Tom Holland

Mladi glumci u usponu svojih karijera, Zendaya i Tom Holand, upoznali su se na setu zajedničkog superherojskog filma “Spider-Man: Homecoming”. Oni su igrali stripski par, Spider-mana i Mary Jane, a u stvarnosti su dugo negirali svoju romansu i to da se između njih dešava išta više od bliskog prijateljstva. Ipak, internet je nastavio da spekuliše suprotno, a njihove tvrdnje su dokazane kada su se u javnosti pojavile paparazzo fotografije na kojima se vidi da su se Tom i Zendaya poljubili u kolima.

Blake Lively i Ryan Reynolds

Holivudski #powercouple, Blake i Ryan upoznali su se na snimanju filma “Green Lantern”, ali nisu odmah započeli svoju romansu i vezu. Oni su počeli da dejtuju tek nakon što su oboje izašli iz prethodnih veza, Blake sa glumcem i takođe kolegom Pennom Badgleyem , a Ryan sa glumicom Scarlett Johansson, sa kojom je bio i u braku. Ipak, već naredne godine nakon što su se upoznali na snimanju, Blake i Ryan su zvanično objavili da su zajedno, a sve ostalo je istorija.

Angelina Jolie i Brad Pitt

Svima nam je poznata holivudska priča o tome kako je Angelina Jolie “rasturila” vezu između Brada Pitta i Jennifer Aniston. Ipak, ne možemo reći da se romansa nastala na setu filma “Mr and Mrs Smith” nije razvila u dugu vezu, brak i veliku porodicu – bez obzira na to što su se nakon više godina veze i braka Brad i Angelina na kraju razveli. Oni zajedno dele čak šestoro dece, od kojih je troje usvojeno.

Rachel Weisz i Daniel Craig

Glumački par Rachel Weisz i Daniel Craig upoznali su se na setu zajedničkog filma “Dream House”, a njihova romansa većinski se odvijala van oka javnosti. Daniel se u stilu svog filmoskog karaktera po kojem je poznat, agenta oo7, sa Rachel venčao u tajnosti, u intimnoj ceremoniji samo za najbliže.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

5 nesvakidašnjih primera enterijera koji ističu umetnost

Read Next

Vremenska prognoza – 27. avgust