Ovi novi autfiti pokazuju da će Jennifer Lopez zauvek ostati Jenny from the Block – WANNABE MAGAZINE

Svi već znamo da Jennifer Lopez ume da iznese svaki outfit, ali – kada je u pitanju promocija njenog novog filma Marry Me, njeni stilisti Rob Zangardi i Mariel Haenn su prevazišli sebe, pažljivo izabravši svaku odevnu kombinaciju.

Marry Me je nova romantična komedija u kojoj Jennifer Lopez glumi glavnu ulogu, premijerno prikazana u bioskopima 11. februara. Nije ništa novo da Jenny glumi u romantičnim komedijama i ovo je jedan od žanrova koji joj svakako najviše pristaje. No, ono što jeste novo jeste način promocije uz autfite koji su sasvim u Y2K stilu.

Predstavljamo vam stajlinge koje je Jennifer nosila na promocijama ovog filma, pa će vam odmah biti jasnije o čemu pričamo.

Jenny bi isto ovako mogla da se obuče i pre dvadeset godina i jednako bi dobro pošla kao danas. Dizajner je Roberto Cavalli. Danas je popularna moda i sedamdesetih, osamdesetih, devedesetih i dvehiljaditih, a na vama je samo da odaberete deceniju u kojoj se osećate udobno. Očigledno je da Jennifer najviše prija moda dvehiljaditih, kad je ujedno i bila najpopularnija. 

Sledeći autfit veoma dobro pokazuje koliko se Jennifer odlično drži i kako joj se ne vide godine. Bela haljina u potpunosti otkriva njen savršeno izvajani stomak.

Sledeći stajling koji je privukao veliku pažnju jeste haljina koja izgleda kao umetničko delo – i to jeste umetničko delo modne kuće Fendi. Na haljini se prelivaju boje od plave, preko zelene do sive. Njen struk je istaknut kaišem. Čizmice bež boje su u kontrastu sa haljinom, a sve skupa čini odličnu kombinaciju. Čitav izgled je upotpunjen sa naočarima koje odišu Y2K vajbom.

Jennifer možete obući u bilo šta i ona će odlično izgledati. Stajaće joj čak i monohromatski stil. U jednom gostovanju za promociju filma je “od glave do pete” bila obučena u roze sve joj je stajalo fenomenalno. Možda možete prepoznati kome pripada ovaj roze kompletić? U pitanju je Valentino. Čitava kombinacija je tako jednostavna, a tako moćna.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

WTA Lion: Konjuh dobila prvi set, pa onda samo tri gema – Sportklub

Read Next

Održana je 28. dodela SAG Awards, a ovo su autfiti koji su nas oduševili – WANNABE MAGAZINE