• January 25, 2022

OVE SEZONE SKI KARTICA PRUŽA PODRŠKU MLADIM SKIJAŠIMA – Beograduživo.rs

SKI KARTICA kao već poznata platforma koja okuplja skijaše u Srbiji u svojim predviđenim aktivnostima za ovu godinu kreće i u već dugo iščekivane aktivnosti podrške najmlađim skijašima koji se takmiče na nacionalnom i međunarodnom nivou. U saradnji sa mnogobrojnim partnerima, a pre svega sa kompanijom Visa, doneta je odluka da se ove sezone podrži jedno skijaško takmičenje i na taj način pruži podrška mladim talentima u ovom sportu.

Tim povodom je, nakon nekoliko razgovora sa sjajnim ljudima iz najtrofejnijeg skijaškog kluba u zemlji, beogradskog BSK-a, doneta odluka o učestvovanju u vidu sponzora, na nekoliko trka u njihovoj organizaciji koje će se održati sredinom januara na Kopaoniku. Za tu priliku pripremljeno je više od 80 poklona za takmičare, značajan broj Ski kartica ali i ono što je najvažnije, započet je proces saradnje i praćenja mladih talenata kako bi prepoznali i pomogli nekoga od njih u narednim sezonama.

Ovom prilikom bih pozvao sve ljubitelje skijanja, snowboard-a i ostalih zimskih sportova koji, kao i mi, vole i uživaju u aktivnostima na planini da se priključe našoj inicijativi i pridruže SKI KARTICA platformi. Time će pomoći našim klincima i pored toga što mogu da uživaju u benefitima koje donosi članstvo u SKI KARTICA organizaciji kod više od 50 naših partnera –  ski oprema, rentali, ski škole, hoteli, spa centri, fitnes centri, restorani, putna i ski osiguranja pa čak i povoljnije gorivo i oprema za putovanje autom.  Spomenuo bih i povoljniji ski pass koji obezbeđujemo korisnicima PRO verzije SKI KARTICE kao i sjajne pogodnosti za naše skijaše u okviru aranžmana koje organizujemo sa agencijom SKI FUN, kao našim partnerom za putovanja. Dakle puno lepih razloga da se i ove sezone družimo i uradimo nešto dobro za decu koja toliko strastveno treniraju, naveo je Miloš Vukoje, direktor kompanije Ski kartica.

Sve informacije o samoj platformi kao i o dešavanjima po ovom pitanju možete pratiti na instagram i FB nalozima ili portalu www.skikartica.rs, dok nas, kako nam je u razgovoru rečeno, uskoro očekuje i mobilna aplikacija koja će potpuno digitalizovati korišćenje Ski kartice i doneti neke nove i jedinstvene mogućnosti i benefite.

Najnovije na Beograd uživo:

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

Mari pričao o Đokoviću: Verujem da se vakcinisao, video sam da je prijavljen za Australijan Open

Read Next

Risović posle junačke partije: Ponosna sam, ne žalimo – Sportklub