Ove poznate ličnosti su se venčale u tajnosti

Krajem maja, odjeknula je vest da se pevačica Arianna Grande u tajnosti udala za svog verenika, Daltona Gomeza. Ubrzo nakon toga smo dobili i slike intimnog venčanja koje je bilo priređeno u njenoj kući, a ono nas je podsetilo na mnoge zvezde čije slike nikada nismo videli. Čest slučaj je da parovi u dogovoru sa magazinima poput “People” prodaju slike sa svog venčanja za milionske iznose, ali neke poznate ličnosti više cene svoju privatnost i intimu, pa su se u tajnosti venčali, a slike nikada nisu ugledale svetlo dana. Među njima su Blake Lively i Ryan Renolds, Beyoncé i Jay Z kao i mnogi drugi o kojima ćete imati prilike da pročitate u nastavku teksta.

Dvoje najpopulranijih španskih glumaca poznaju se još od 1992, ali su počeli da se zabavljaju 2008. godine, kada su se ponovo sreli na snimanju filma “Vicky Christina Barcelona”, gde je Penélope za svoju ulogu neuravnotežene bivše žene dobila i Oskara. Vezu su krili sve do 2010. kada su se prvi put pojavili kao par na dodeli “Goya” nagrada. Par se iste godine u najvećoj tajnosti venčao u kući njihovog prijatelja na Bahamima, a ceremoniji je prisustvovala samo najuža porodica.

Američki muzičar i producent i poznata glumica venčali su se posle 6 meseci veze 2015. godine. Venčanje je bilo organizovano u dvorištu njihove kuće na Beverly Hillsu. Venčanje nije bilo malo, ali je ipak bilo organizovano u tajnosti uz strogo zabranjen pristup paparacima. Pod velikim šatorom našli su se mnogi glumci sa A liste, među kojima je bila i Drew Barrymore.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Ostoja o angažovanju Žoca: Pojedini tekstovi štete Partizanu – Sportklub

Read Next

Brutalne istine o ženama koje vole više