Ove male promene u enterijeru čine veliku razliku – WANNABE MAGAZINE

Za uređenje doma se nikad nema dovoljno vremena. Uvek postoji nešto što možete da pomerite, stavite drugačije, učinite da bude funkcionalnije i lepše. To je stvar sa dizajnom enterijera – kada jednom počnete ne znate kako da stanete. Mi vam kažemo: ni nemojte da stajete, samo nemojte da dozvolite da vam ovaj hobi oduzme previše vremena. Zato ćemo sa vama da podelimo nekoliko ideja posle kojih će vaš prostor izgledati sasvim drugačije. Sve što je potrebno jeste da promenite nekoliko detalja i bićete iznenađeni povoljnim rezultatima.

Stavite TV na štafelaj

Znamo, zvuči prilično neobično i pomalo rizično, ali može da funkcioniše. Biće vam potreban jak, veliki i kvalitetan štafelaj koji će izdržati težinu televizora. No, ako uspete sa ovim malim projektom, dobićete izuzetno originalno rešenje i shvatićete da vam uopšte nije potrebna polica za televizor. Osim toga, vaš dom će imati taj umetnički vajb, te je ovo odlična ideja ako želite da postignete artsy estetiku. Takođe, ovo može biti samo privremeno rešenje za filmsko veče ako ne želite da pomerate čitavu policu.

Zalepite tapete iza vašeg kreveta

Ako želite da izmenite izgled vaše spavaće sobe, a nemate vremena da lepite tapete po čitavoj prostoriji, preporučujemo vam da zalepite tapete samo iza kreveta, to može biti čitav zid ili deo zida. Koje su vrline ove promene u dizajnu? Možete odabrati šarene tapete koje se inače ne bi dobro uklopile ako biste njima prekrili čitavu sobu. Dakle, sa jednim zidom možete imati mnogo više kreativnosti. Jedino je potrebno da obratite pažnju na to da se tapete slažu sa drugim bojama spavaće sobe.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Fraze koje treba da shvatite kao ozbiljne znake upozorenja – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Vremenska prognoza – 3. januar