Ovako je izgledalo bajkovito venčanje Lune i Marka! Ona se zbog ovih reči u venčanici rasplakala

– Bila sam klinka, previše povređena, tako mlada previše ubijena, a ti si baš došao kad je trebalo – poručila je Luna Marku

Luna Đogani, Marko Miljković

Luna i Marko, Printskrin: Youtube/Skiter Tube

Luna Đogani i Marko Miljković nekoliko dana nakon opštinskog venčanja, juče, 18. maja, izgovorili su sudbonosno “da” i u crkvi na Novom Beogradu, a ceremonija je bila veoma emotivna i Đoganijevu su ponele emocije pa je i zaplakala.

Đoganijeva je bila u kratkoj beloj venčanici, sa podignutom kosom, dok je Marko bio u svečanom odelu sa mašnom. Nakon kadrova venčanja iz crkve i pred matičarem, Luna je Marku putsila video koji mu je posvetila.

Luna je emotivno pričala o Marku i njihovom ondosu i tom prilikom je plakala, a dok su oni gledali taj snimak buduća mama nije mogla da obuzda emocije, pa se u venčanici ponovo rasplakala.

Dragi moj mužiću, danas si moj muž, ja tvoja žena, nisam mogla to da izustim dok se ovaj dan nije desio. Želim ovaj klip da ti posvetim da bih te podsetila, iako znam da znaš šta smo prošli – rekla je Luna i dodala:

-Mi smo jedini koji možemo da kažemo kako se osećamo, koliko se osećamo i šta osećamo. Dokazali smo da smo savršeni, da imamo ono što ne može često da se nađe. Želim da ti se zahvalim.

Ne mogu da ne plačem, ovo su suze radosnice. Pojavio si se baš kad treba, i spasio me od svega onog što me u tom trenutku snašlo. Bila sam klinka, previše povređena, tako mlada previše ubijena, a ti si baš došao kad je trebalo. Totalno neplanirano, nikad ne bih rekla da ću sve ovo sa tobom proživljavati – rekla je Luna kroz suze i dodala:

Hvala ti što si mi pružio, tu sigurnost i ljubav, hvala ti što si mi dokazao što me voliš, što si me prihvatio, hvala ti što si stajao pored mene kad sam bila najgora. Hvala ti na ljubavi, na predivnoj bebi, znam da ćemo biti najbolji roditelji na svetu. Radujem se našoj porodici, volim te najviše na svetu.

Video: Nakon skandala i polivanja na proslavi venčanja, Luna i Marko besni napustili restoran

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Marija bodrila Uraganke dok su nastupale pred žirijem: Devojke imale tremu, Šerifovićeva “zapretila”

Read Next

Bogdan dočekao rođendan sa Cecom na bazenu: Romantična i intimna proslava pre žurke u restoranu