OTROVAN KUKURUZ, POMOR GOLUBOVA – ŠTA SE DEŠAVA U BORČI? – Beograduživo.rs

Pre sedam dana građani u Borči primetili su na njivama mrtve golubove i prijavili su to nadležnim službama. Pri izlasku veterinarske ekipe na teren, broj mrtvih ptica popeo se na 80. Nadležne institucije se još uvek ne oglašavaju po ovom pitanju

Kako meštani kažu, kukuruz je natopljen nepoznatim otrovom, a ptice sleću u potrazi za hranom. Procena je da je od dva hektara placa zatrovano oko pet ari. Otrov je bio toliko jak da su ptice umirale i na licu mestu. Ono što meštane zabrinjava je to što zaraženi kukuruz još niko ne odnosi, a golubovi i dalje sleću i leševi ptica nalaze se duž poljana.

Radi se o delu Popova bara, a krivac za ovu ekološku katastrofu je nepoznat.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

VOZAČICA, PEŠAKINJA- KO ĆE PLAĆATI KAZNU AKO NE KORISTI ZANIMANJA U ŽENSKOM RODU? –

Read Next

ISKLJUČENJA STRUJE ZA SUBOTU, 29. MAJ – Beograduživo.rs