• November 29, 2023

Otkriveni novi detalji Maradonine smrti: Sprema se optužba za ubistvo, kazna od 8-25 godina zatvora

Ljudi koji su lečili El Pibea nalaze se u teškoj situaciji posle novog izveštaja

Neiskustvo i zanemareni signali – ovo je rezultat dodatnog izveštaja smrti Dijega Armanda Maradone koji će biti dostavljen argentinskom tužilaštvu i koji će biti objavljen 3. maja!

Međutim, tamošnji list “TN Noticias” imao je uvid u spise koji su izdali sudski lekari i koji u još teži položaj stavljaju Maradoninog doktora Leopolda Lukea i Agustine Kosačo.

Argentinska Vlada je bila inicijator dodanog veštačenja Maradonine smrti koja je nastupila u novembru prošle godine, a izveštaj kaže da je “El Pibe” umro od srca i hroničnih problema koje je imao sa bubrezima i jetrom.

Međutim, “na dušu” doktora koji su lečili Maradonu (Luke i Agustina) stavlja se zanemarivanje pacijenta u procesu oporavka i njege – što je dodatno uticalo na naglo zdravstveno pogoršanje i smrt.

Maradonina vila nije bila dovoljno pripremljena za njegov oporavak posle operacije glave i zbog neadekvatnih provera i kontrola lekara niko nije shvatio da njegovo srce ne radi kako bi trebalo.

U svetlu novih izveštaja, argentinski mediji pišu da bi lekari mogli da budu optuženi za ubistvo iz nehata i da im preti zatvorska kazna u trajanju od osam do 25 godina.

Video: Ko voli nek izvoli: Prodaje se Maradonin porše, a cifra je tričavih…

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Zvezda saznala rivala u plej-ofu ABA lige, poznati su svi učesnici polufinala

Read Next

Real je ništa bez Benzeme: Čelsi korak bliži finalu LŠ, Zidan nema lek za Tuhela