Otac godinama odbija da je vidi, ali mama je uvek tu: Kejti uputila Suri dirljivu poruku za rođendan

Tom navodno Suri nije video još od 2012. godine, kada se razveo od Kejti

Katie Holmes, ćerka Suri Cruise, Suri Kruz

Kejti Holms sa ćerkom Suri, Foto: Profimedia

Ćerka bivšeg glumačkog para Kejti Holms (42) i Toma Kruza (58), Suri Kruz, juče, 19. aprila, napunila je 15 godina i prava je kopija svoje slavne majke koja joj je dirljivom porukom čestitala rođendan.

Srećan 15. rođendn, dušo! Volim te! Ne mogu da verujem da već imaš 15 godina – napisala je glumica u opisu fotografija na kojima Suri kao mala pozira sa dva dečala, ali i još dve slike na kojima su mama i ćerka zagrljene.

Suri s godinama sve više liči na slavnu majku, pogotovo u periodu kada je glumica izgledala na početcima svoje karijere, kada je imala isto ovako dugačku kosu. Od oca, činio se, nije nasledila puno, a ne zna se ni kada ga je posljednji put videla.

Naime, iako se prošle godine šuškalo da je Tom odlučio da se zbog ćerke odrekne kotroverzne vere, strani mediji i dalje pišu da Suri nije video još od 2012. godine, kada se razveo od Kejti.

Iako je svih ovih godina imao pravo da viđa ćerku 10 dana u mesecu, kao požrtvovnom scijentologu vera mu je to branila jer Suri nije scijentologinja. A upravo je Tomova opsednutost scijentologijom presudila i njegovom braku s Kejti koja je pre osam godina iselila iz njihove zajedničke kuće u strahu za sebe i kći.

Tom je Suri navodno redovno slao pisma koja je njena majka skrivala. Prošle godine u javnost je procurila informacija o tome kako je Suri pronašla očeva pisma u kući majčinih roditelja u Ohiju te se, nakon što ih je pročitala, i sama poželela videti s njim.

Kejti se, s druge strane, retko odvaja od ćerke, a nedavno je otkrila i kako je odgaja.

Video: Veoma neobična terapija: Ona je razvod prebolela ribajući stare grobove

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Kako je odluka Turske da zabrani kripto valute uticala na kripto tržište?

Read Next

10 razloga zbog kojih će novi Chrome promeniti način na koji koristimo internet