Osvežite svoju boju trendom senčenja kose koji već nose poznate influenserke! – WANNABE MAGAZINE

Sa osmehom na licu zakoračili smo u leto, a u koraku smo ispratili i najnovije letnje trendove kada su boje kose u pitanju! Svaka nova sezona sa sobom nam donosi “svoje boje”, pa tako ni ova nije izuzetak – a mi smo istražili koje to tonove poznate influenserke već nose. Vreme je da osvežimo svoju kosu i damo joj “novi život” – i zato vam u nastavku teksta otkrivamo hair trend koji će garantovano obeležiti ovu sezonu

U pitanju je takozvani French Balayage Shadow, tretman koji podrazumeva senčenje korena kose – i čija popularnost na društvenim mrežama nezadrživo raste već tri godine. Zahvaljujući senčenju korena, ovaj tip balayage tretmana garantuje naglašen, ali ujednačen prelaz između korena i dužine, bez toplih refleksa. French Balayage Shadow je novi trend L`Oréal Professionnel Paris brenda, koji su usvojile poznate ličnosti, magazini i influenserke širom sveta, a svoje fanove ima i među influenserkama sa naše, lokalne scene.

Zahvaljujući inovativnim L`Oréal Professionnel tehničkim proizvodima, savršeni French Balayage Shadow bez kompromisa možete postići u samo dva koraka. Ujednačeno posvetljivanje i izuzetan sjaj više nisu samo stvar mašte, a popularnost French Balayage fenomena samo potvrđuje njegova i dalje velika potražnja u frizerskim salonima. Ready, set, go – pripremite se za trendy leto u kojem vaša kosa definitivno neće ostati neprimećena!

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

10 saveta za izgradnju uspešne veze – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Sudijski ekspert: Radnički je oštećen, Partizan je trebalo da igra drugo poluvreme sa desetoricom