Oglasio se svekar Aneli Ahmić: “Moj Asmin je ostajao sam sa detetom po 14 dana”

Aneli Ahmić

PRintskrin: Youtube/Zadruga Official

Mustafa Durdžić, svekar učesnice “Elite” Aneli Ahmić, rešio je da iznese svoju stranu priče o odnosu snaje i svog sina Asmina, koji ju je prevario, a potom i ostavio zbog starlete Stanije Dobrojević.

Čim je ušla u “Elitu”, Aneli je optužila bivšeg kako ju je ostavio zbog Stanije Dobrojević.

Od tada oboje iznose prljav veš iz zajedničkog života, a u sukob se uključila i njihova porodica.

Sada se oglasio i Asminov otac Mustafa i na Fejsbuku pisao o tome ko je, zapravo Aneli.

Saznajemo zašto Asmin ne dolazi na posao i zašto se ne javlja na telefon. Aneli ode negde, pa je nema po 14 dana. On jadan sam ostaje sa detetom i ne može na posao. Posle nam se poverio, pa je moja supruga uzimala Noru kod sebe. Moja supruga čak upozorava Aneli ako bude hodala da će izgubti Asmina jer Asmin je lep momak koji može da ima bilo koju devojku, pa čak i udate žene, a to može potvrditi svako ko poznaje Asmina. Ona kaže:”Neće on mene nikad zaboraviti jer ja sam p******a”. Na pitanje šta to znači, ona kaže da je najbolja p***a i nju ko p****e nikad je ne zaboravlja. Sa njenog TikTok profila se vidi kako je ta žena živela, a ako obratite pažnju na pozadinu, možete znati gde je to snimano. Prepoznaju se austrijski zidovi i tamo neki balkanski zidovi. Uvek su se tukli i svađali, jer je Aneli često puta vređala njegovu porodicu najgrđim rečima. Uprkos svemu, Asmin joj čini sve šta je moguće i nemoguće zbog deteta – piše Mustafa.

Da Aneli i Asmin zaista imaju probleme saznaju kada im se snaja poverava da sa njihovim sinom nije intimna.

Definitivno, u 2022. godini Aneli se poverava svekrvi da oni uopšte nemaju s*******e odnose. Meni to supruga saopštava jedne noći. Ja pitam Asmina:”Sine, jesi li ti moj sin?”, on pita:”Zašto me to pitaš, tata”. Ja mu kažem:”Sine, pa ja star, imam često odnose, a ti duplo mlađi”, kaže:”j**i ga, tata, ne mogu je, pa me ubij”. Iz prepiske sa Anelinim zetom, to Asmin isto piše sa njim, Nikicom. A Nikica kaže:”Jedi vijagru, možda ga probudi” – priča Mustafa i dodaje:

Slučaj 2023 godina. Od pocetka godine Aneli je stalno negde, zaradi, remonta i generalke. Vadi s**e, vadi, guzove vadi, usne stavlja usne, vadi zube, stavlja zube. Mesec maj, odlazi u Austriju i ide na more u Tursku sa ćerkom. Vraća se i odlazi u Dubrovnik po njenim navodima 01.06.2023. Dubrovnik je daleko od Linca, možda 900 km i veoma nezgodan za putovanje. Ona njega optužuje da nije video dete od 01.06., a on odlazi u Ameriku 20.07.2023 i vraća se 16.08.2023. U međuvremenu se dešava afera sa “Elitom”. Ja još uvek nisam svestan je li moj sin tu napravio veliku grešku sto nije trčao u Dubrovnik da traži dete? Zašto ona nije bila u Austriji, jer je bezveze i potrebe bila u Dubrovniku, a moj sin nije mogao napustiti posao i trčati za detetom. Uostalom, vi nemate ni pravo da idete za detetom bez sudskih dokumenata – zaključio je Mustafa.

(Telegraf.rs)

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Кристијан Шмит посетио Бањалуку

Read Next

Nišlije organizuju rolerijadu za Janino lečenje: Na točkove mogu svi do 96 godina