• December 3, 2023

Oglasio se fudbaler Partizana nakon priče da je u vezi sa Breskvicom

Mlada pevačica je nedavno okončala vezu sa Mihalom Veruovićem

Anđela Ignjatović Breskvica i Filip Stevanović

Anđela Ignjatović Breskvica i Filip Stevanović, Foto: Nikola Tomić, MN Press

Fudbaler Partizana Filip Stevanović (18) oglasio se za Telegraf.rs nakon priče da je u vezi sa mladom pevačicom Anđelom Igranjatović, poznatijom kao Breskvica.

Naime, nakon navoda da su Breskvica i Mihajlo Veruović Vojaž raskinuli zbog Filipa, te da on i Anđela već neko vreme uživaju u ljubavi, kontakritali smo fudbalera Partizana.

– Nije istina da sam u vezi sa Anđelom Ignjatović, nikad je nisam upoznao, niti bio u njenom društvu – kratko i ljubazno je rekao Filip za Telegraf JETSET.

Takođe, nedavno se pričalo i da je nakon raskida Vojaž u vezi sa pevačicom Tijanom Milentijević, poznatijom kao “Žena od sultana”, po njenom istoimenom hitu, međutim, Mihajlo je za naš portal otkrio da njih dvoje planiraju poslovnu saradnju, ali da nisu u emotivnom odnosu.

Podsetimo, nakon raskida Vojaž je rekao da je ljubav sa Breskvicom ona koju će svima prepričavati, a istakao je i da nije povređen nakon raskida, ali da mu je bolno sećanje na lepe momente sa Anđelom koji mu nedostaju.

– Ona je bila moja prva ljubav, ta ljubav nikada neće imati zaborava. To je ljubav koju ću svima prepričavati, kao što sam se kleo u nju ranije to ću nastaviti i da radim, zato što mi je bilo predivno – rekao je tada Vojaž.

– Anđela je predivna osoba i želim da joj se zahvalim što mi je podarila jedan predivan period života i što ga je podelila sa mnom, ali život ide daje. Nisam povređen, ali mi nedostaju lepi momenti kojih se sećam i to je bolno – ispričao je ranije pevač.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Poznato je da li će zvanice nositi maske na dodeli Oskara: Čudna odluka je donesena

Read Next

“Ceco, tebi je sve dozvoljeno”: Hit prepiska Ražnatovićeve i Karajinovića, palo i “javno prozivanje”