Oglasio se Darko Lazić za Telegraf.rs nakon informacije da je imao udes

Nesreća se, kako pišu mediji, dogodila u toku dana u mestu Prhovo između Pećinaca i Šimanovaca

Darko Lazić

darko lazić, Foto: Nikola Tomić

Folk pevač Darko Lazić, navodno je ponovo imao saobraćajnu nezgodu, prenose domaći mediji. Naime, folkeru je tokom vožnje pukla guma i udario je u banderu.

Nesreća se, kako pišu mediji, dogodila u toku dana u mestu Prhovo između Pećinaca i Šimanovaca. On je prošao sa lakšim povredama, uspeo je da izbegne veću katastrofu. U medijima su se pojavile i fotografije automobila koji je slupan, a navodno pripada pevaču.

Ovim povodom ekipa portala Telegraf.rs kontaktirala je Darka Lazića.

Hahaahaha… Bože sačuvaj. Ovo je stvarno više strašno. Evo me na snimanju spota. Nije istina, ljudi, pa dokle više? Nisam imao udes – rekao nam je Darko, a po glasu se moglo čuti da je dobro raspoložen.

Podsetimo, pevač je 23.10.2018. imao stravičnu saobraćajnu nezgodu iz koje je jedva izvukao živu glavu.

Lazić je tada u Brestaču kod Pećinaca automobilom sleteo sa puta i prevrnuo se na krov, a kasnije je analizom krvi utvrđeno da je pevač u trenutku nesreće bio pod dejstvom alkohola.

U KBC Zemun primljen je sa teškim telesnim povredama, bio je životno ugrožen i odmah je uveden u veštačku komu. Pevač je više od mesec dana boravio na intenzivnoj nezi, a njegovo zdravstveno stanje menjalo se iz dana u dan.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Milojević hvali borbenost: “Mi smo tim koji se ne predaje, čini mi se da je Rid povredio primicač”

Read Next

Radonjić nije previše kritikovao posle poraza: “Bili smo svesni da u Podgorici ne može lagano”