• November 29, 2023

Od običnog pikapa napravili su luksuznu mašinu za uživanje i već pet meseci krstare Australijom

Mladi par iz Sidneja zaista uživa u svojoj avanturi, pa lajkovi i pozitivni komentari na društvenim mrežama samo “pljušte”

Par mladih avanturista, koji putuje uzduž i popreko celom Australijom, pretvorio je svoju Mazdu pikap u kompaktan, ali praktičan i luksuzan, prostor za putovanje i boravak.

Amber Moran (21) i Klark Rasel (25) iz Sidneja, od početka godine krstare svojom velikom zemljom, a svoje avanture dokumentuju i potom objavljuju na društvenim mrežama.

Među njihovim pratiocima posebnu pažnju privlači zanimljivi terenac koga su oni sami modifikovali i pretvorili u svoj dom na točkovima.

Automobil je u zadnjem delu dobio nadgradnju u koju je smešten prostor za spavanje i veliki dušek, opremljen modernim osvetljenjem, klimatizacijom i iPad-om koji im služi za gledanje filmova i drugih video sadržaja. Sa suprotne strane od prostora za spavanje smešten je alat i “veliki” prtljag.

Sa spoljne strane zadnjeg dela ovog kampera nalazi se improvizovana kuhinja smeštena u “fijoku” (na mestu gde se obično nalazi zadnji branik). U istom delu smeštena je i slavina za vodu kao i plinska instalacija za šporet.

U kabini pikapa, iza sedišta, smešten je veliki prenosni frižider, kao i dodatani prostor za stvari koje koriste u toku vožnje.

Snimci njihovog atraktivnog terenca, kao i cela njihova avantura veoma su gledani među pratiocima, pa lajkovi i pozitivni komentari samo “pljušte”.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Možda nije hi-tech, ali jeste jedna od prvih tehnologija gradnje u istoriji

Read Next

Trudna Bojana i Mirko otišli na odmor: Pogled nestvaran i sve izgleda kao romantična scena na filmu