Obucite se kao parižanka – ovo su naši omiljeni autfiti francuske blogerke Leie Sfez – WANNABE MAGAZINE

Okej, nije prvi put da pišemo o Parižankama i da pokušavamo da proniknemo u njihovu tajnu – ali, čini nam se da ćemo ovoga puta u tome uspeti, jer pred sobom imamo veoma konkretne primere. U suštini, u pitanju su stajlinzi poznate francuske blogerke i kreativne direktorke Leie Sfez. Ona je veoma poznata po svom jedinstvenom i bezvremenskom stilu – a mi bismo jednostavno pokušali da ovog puta učinimo jednostavni copy-paste. Naravno, sve smo mi drugačije građene i na svakoj od nas isti odevni komadi izgledaju drugačije, ali ideja je u tome da probamo ono što nam se dopada, a zatim po sopstvenom nahođenju unesemo izmene. Bilo kako bilo, ovo je naših omiljenih šest stajlinga koje je ovog proleća iznela Leia, a vi odlučite koji vam je najdraži.

Dugi trench mantil, kožne pantalone i mokasine

Dugi trench mantil definitivno je odevni komad sa kojim nećete pogrešiti. Njega možete nositi uz predložen stajling, ali i uz čitav niz drugih odevnih komada, tako da se definitivno “isplati” da ga nabavite. U ovom slučaju, trench mantil uklopite uz klasičnu belu majicu, duboke kožne pantalone u crnoj boji, kožne mokasine i casual torbu prebačenu preko ramena. Torba vam može biti elegantnija, ali je važno da takođe bude u neutralnim bojama, kao što su crna ili siva, ili kombinacija ove dve.

Malo neobičnosti nije naodmet – retro jakna sa resama

Ono što je oličenje Parižanki je i činjenica da one vole pomalo da se zabave kada je moda u pitanju. One će često biti obučene minimalistički i u klasične, bezvremenske odevne komade, ali onda će nas sasvim slučajno iznenaditi nekim veoma neobičnim, vintidž odevnim komadom – kao što je na primer ova bela jakna sa resama, u stilu kauboja iz starih Western filmova. Naravno, onda kada je jedan odevni komad veoma upadljiv, one ga uklapaju uz jednostavne komade kao što su u ovom slučaju uske crne pantalone, i pletena mala torba.

Dedin veliki džemper i klasični džins

Još jedna stvar koju Parižanke dobro znaju je da nose retro odevne komade svojih mama i baka. Ovog puta, Leia je retro beli džemper sa plavim prugama uklopila uz farmerke sa širokim nogavicama i opuštene patike, a oko struka je vezala veoma malu, crnu belt torbu. Ispod džempera obukla je klasičnu belu majicu, a ceo stajling zaokružila je suptilnim, zlatnim nakitom. Uz ovaj stajling savršeno se uklapa i puštena, prirodna i duga kosa.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Zidanov demanti: Nisam rekao igračima da idem – Sportklub

Read Next

Oblaci se ne predaju, ne krećite nigde bez kišobrana