Obrnuti cut crease makeup trend će vas naterati da se naoružate novim četkicama i paletama – WANNABE MAGAZINE

Dobra strana digitalnog doba jeste što, između ostalog, možemo da potražimo makeup tutorijale koje želimo da rekreiramo, a uz malo vežbanja – postaće naš go to makeup. Ovaj put smo se bazirali na umeća kreatora sadržaja na Instagramu i TikToku za koja verujemo da će vas inspirisati. 

Za mnoge entuzijastične makeup artiste, tehnika cut crease je idealna prilika da dokažu svoje umeće četkicama. Bez obzira na to što je ova tehnika već dugo popularna, šminkeri i šminkerke uspevaju da je menjaju iz sezone u sezonu. Baš to je uradila influenserka Ana Takahashi na svom Instagram profilu. Potpuno je izmenila način šminkanja dobro boznatog cut creasea kreirajući ga u obrnutom smeru. Trend obrnutog cut creasea postao je popularan vrlo brzo, pa su se Aninom pristupu pridružili i mnogi drugi artisti.

Nova verzija ovog stila je malo više izblendovana nego što smo navikli. Nabor oka je svakako naglašen kao i uvek, ali je Ana obrnula senke tako da sve izgleda kao da je naopako i obrnuto. Za razliku od standarnog izgleda ove metode šminkanja, prostor ispod obrva je, takođe, izblendan obrnutom metodom – od svetle senke koju je koristila (u ovom slučaju je nijansa bele boje), pa sve do braon nijansi koje je iskoristila za spoljne uglove svojih očiju. Efekat koji je stvorila cut crease tehnika je toliko zabavan da ne možete da prestanete da je posmatrate! Donji kapak je našminkan samo braon senkom, ali je unutar nanet braon kreon koji je njenim očima dao mačkasti izgled. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Dobre vesti za Lejkerse: AD se vraća na parket – Sportklub

Read Next

Predstavljamo vam najbolje street style autfite sa Nedelje mode u Parizu – WANNABE MAGAZINE