OBJAVLJENI REZULTATI POJAČANE KONTROLE SAOBRAĆAJA – Beograduživo.rs

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, tokom međunarodne akcije pojačane kontrole saobraćaja usmerene na otkrivanje prekršaja prekoračenja brzine, koja je trajala od 19. do 25. aprila ove godine, otkrili su 24.634 vozača koji su upravlјali vozilima brzinom većom od dozvolјene.

Saobraćajna policija je tokom sedam dana na teritoriji Republike Srbije otkrila 6.780 prekršaja na putevima van naselјa, 17.854 prekršaja u naselјu, od čega čak 3.229 prekršaja prekoračenja brzine u zoni pešačkih prelaza. Takođe, u istom periodu, otkriveno je još 6.283 ostalih prekršaja.

Najveću brzinu na putevima van naselјa izmerili su „presretači“, koji su na auto-putu Beograd-Niš, kod Velike Plane, zaustavili državlјanina Turske koji je automobilom marke „mercedes“ upravlјao brzinom od 230 kilometara na čas.

Kada je reč o putevima u naselјu, saobraćajni policajci su u Novom Pazaru isklјučili iz saobraćaja vozača automobila marke „audi“ koji se u Ulici Save Kovačevića kretao brzinom od 143 kilometra na čas, na mestu gde je brzina ograničena na 50 kilometara na čas.

Međunarodna akcija sprovedena je u 30 evropskih zemalјa koje su članice organizacije ROADPOL (mreža saobraćajnih policija Evrope).

Pročitajte i:

NESREĆA U BEOGRADU NA VODI – OTPAO DEO TOBOGANA I ODSEKAO DEČAKU PRST

Izvor: Mup.gov.rs

POGLEDAJ JOŠ: INFO

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

SUTRA BEZ VODE NA STAROM GRADU I ČUKARICI – Beograduživo.rs

Read Next

KATASTROFA NA ČUKARIČKOM RUKAVCU – KREĆE KONTROLA FABRIKA? – Beograduživo.rs