OAMskin: novi skin-care brend Ciare

Američka R’n’B pevačica objavila je vesti o njenoj novoj skin care liniji pod nazivom OAMskin (OAM – On A Mission). U postu koji je podelila na svom Instagram profilu, svoje fanove i svet je upoznala sa svojim novim brendom, a ovaj poduhvat je navodno bio nekoliko godina u procesu stvaranja. Proizvodi se fokusiraju na pojačavanje sjaja kože, a slogan brenda je Clinical-level self care. Made simple, just for you.

OAMskin tipovi proizvoda

OAMskin je u startu lansirao pet proizvoda koji svi sadrže vitamin C kao glavni sastojak, kao i Tri-C Pro-Peptid kompleks. U pitanju su hidratantni klenzer za lice sa vitaminom C; tuferi sa vitaminom za posvetljavanje kože; zatim 20-postotni serum za sjaj kože; revitalizator za oči i hidratantna krema za blistavost. Svi ovi proizvodi, naime, služe kako bi formirali kompletnu jutarnju skin care rutinu. Cene se kreću između 28 i 62 dolara i biće dostupne na sajtu brenda.

Ako ste se pitali koja je Ciara poznata ličnost po redu koja je objavila ove vesti, pripremite se – u pitanju je već dvadeset druga poznata ličnost, samo 2022. godine, koja je izbacila svoju liniju lepote.

Pročitajte i: Hailey Bieber je izbacila svoju skincare liniju “Rhode”, a ovo je sve što znamo o njoj!

Ko stoji iza brenda

Prema Ciari, radila je sa timom sertifikovanih dermatologa na testiranju proizvoda na 96 različitih tonova kože. Kako i sama kaže, smatra da je ovo zaista deo koji danas nedostaje u nezi kože. Njeni proizvodi su namenjeni svim tipovima kože, pa su zbog toga želeli da urade kliničko testiranje na apsolutno svakom tonu.

Ono što ovaj brend izdvaja od drugih, kako kaže Ciara – zatražila je pomoć svoje dugogodišnje šminkerke Yolonde Frederick-Thompson, dermatologa Tiffany Libby, bivšeg izvršnog direktora Sally Beauty – JC Johnson i kozmetičkog hemičara Mahe —da budu deo specijalnog savetodavnog odbora OAM-a.

U intervjuu koji je uradila za Allure, gde je predstavila svoju kozmetiku, Ciara je izjavila da svoje telo smatra luksuznim sportskim automobilom, tako da se često pitala šta ona to zapravo sipa u taj auto. Njena želja je da motor automobila glatko radi, te da živi najzdravije moguće.

Ideja o nastanku brenda

Iako se Ciara pridružila drugim poznatim ličnostima u izbacivanju linije za negu kože, to nije jedina stvar na kojoj je radila u poslednje vreme. U rasponu od dve godine je, pored ovog projekta, napisala i knjigu, izbacila parfem, postala vlasnik kompanije za rum, i započela svoju modnu kuću. Ciara je oduvek bila veoma ambiciozna žena, i žena sa misijom, kako voli da kaže za sebe. Upravo iz tog razloga je odlučila da svoju skin care kompaniju nazove O. A. M. (On A Mission – na misiji).

Kao što smo napomenuli, bilo je potrebno dve godine da ovaj brend nastane, ali Ciarina želja da ga stvori datira još otkad je počela da postaje popularna. Početkom 2000-ih godina nije mnogo razmišljala o tome šta je nanosila na svoje lice i kožu. Obično bi se uhvatila za sapun ili losion koji je imala u blizini. Međutim, kako je starila, shvatila je da to što stavlja na lice predstavlja veliku štetu za sjaj njene kože i njeno opšte zdravlje.

Njena dugogodišnja šminkerka Frederick Thompson upoznala ju je sa čudima kreme za oči, kao i sa svim stvarima koje je zapravo trebalo da uradi, sa pravim proizvodima. Kako je u toku godina više ulagala u ono što stavlja na svoju kožu, Ciara kaže da je njeno samopouzdanje, posebno kada na sebi nema šminku, sve više raslo.

Pre je za sebe smatrala da najlepše izgleda sa šminkom, ali je shvatila da to nije stvarnost, i da tako ne treba da se živi. Njoj je pre svega bilo važno da radi stvari koje želi, da voli ono što jeste, i voli sebe kada joj se mnogo toga ne dešava, izjavila je u intervjuu.

Radujemo se da vidimo na koji način će se njen skin care brend razvijati, a nadamo se da će mnogima pomoći u mukotrpnoj potrazi za savršenim preparatima za kožu. Koliko god da deluje kao da je otvaranje skin care kompanija samo trend, iza ove priče ipak stoji veliki tim stručnjaka koji je zagarantovao uspeh i vidljive rezultate.

Ako vam se ovo dopalo, pročitajte i: Alicia Keys nam predstavlja svoju skincare i soulcare liniju proizvoda

Naslovna fotografija: instagram.com/oamskin

Nenad Grubanoski

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Suze, zagrljaj i verovatno poslednji meč Andree Petković – Sportklub

Read Next

Evo zašto treba da zapisujete svoje strahove svakog jutra