O čemu svaki horoskopski znak brine – više nego što bi trebalo – WANNABE MAGAZINE

Naše (male) brige su ponekad opsesivne i otkrivaju o našem karakteru uglavnom baš ono što ne želimo da pokažemo. Evo o čemu ima sklonost da preterano brine svaki znak zodijaka.

Ovan

Uspeh. Niste u stanju da mirujete, jer onda imate utisak da ništa ne radite i ne postižete, a to ne možete da podnesete. I kad se odmarate i opuštate, vi to činite u pokretu, kroz sport ili hobi. Radite dok ne padnete, ali prosto ne umete da se odmorite – morate ostvariti ono što očekujete od sebe, po svaku cenu.

Bik

Bogatstvo. Daleko od toga da ste materijalista, ali cenite komfor, standard, lakoću življenja koju novac omogućava i prosto ne želite da brinete zbog novca, ili da budete bez novca. Hoćete da u svakom trenutku možete sebi da kupite šta god poželite.

Blizanci

Bivše ljubavi. Ne možete da pustite prošlost, iako znate da su te veze prekinute sa razlogom. Na emotivnom nivou se ne mirite sa raskidom, osećate kao da ste izgubili delove sebe sa osobama sa kojima ste bili u vezi i da je potrebno da one i dalje budu nekako uključene u vaš život, da biste vi bili celi.

Rak

Ljubav. Znate da je ljubav prema sebi najvažnija i da je ona osnov svih zdravih odnosa, ali vi niste dovoljno motivisani, nemate dovoljno energije i prosto niste dovoljno živi, ako ne osećate da nekome pripadate i ako sa nekim ne razmenjujete emocije i strast. Kad ste sami, venete.

Lav

Reputacija. Vaš status, dobar glas, reputacija – to vam je najvažnije. Stalo vam je da ostavite najbolji utisak, jer želite da se svima dopadate, da svakog osvojite, da vam svi veruju (i da vas slušaju) i da vas obožavaju. Znate da je to oblik zavisnosti i da ima veze sa veličinom (a i krhkošću) ega, ali ne možete da sakrijete koliko vam je važno da imate dobru poziciju i da vas drugi poštuju i cene.

Devica

Greške. Najteže vam je da sebi oprostite. Koliko imate razumevanja za slabosti i greške svih oko sebe, toliko ste strogi prema sebi. Vi ste analitični, organizovani, logični, precizni – vaš um je sjajno oruđe i uvek se njime služite, trebalo bi da znate bolje. Nije to (samo) arogancija, vi se sekirate zbog svojih grešaka, jer mrzite greške, aljkavost i propuste. Drugima možete „gledati kroz prste“ ali sebi ne.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Mesec mode nam donosi trend nesvakidašnjih aksesoara u fokusu – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Srbija se ponovo zabelela – smetovi na putu od Zlatibora ka Novoj Varoši