Nude kupaći će biti hit ovog leta, a pogledajte kako ih nose poznati

Mi možda još nismo imali prilike da se uvučemo u kupaće kostime (još od 2019. godine), ali zato poznate ličnosti jesu. “Leto je, a meni u srcu je hladno” mudri su stihovi našeg Cobyija, ali nama ne samo da je u srcu hladno, već i svuda oko njega! Kišni maj nas je zatvorio u stanove, u sebe, u knjige, ali dok čekamo neka bolja i toplija vremena, možemo svoj orman da pripremimo za more na koje smo sebi obećali da ćemo ići ove godine.

Zima 2021. bila je obojena nude duksevima, a sada taj trend prelazi i na kupaće kostime. Sezonu su još u aprilu otvorile mnoge poznate ličnosti i predstavile nam koji modeli kupaćih kostima su IN ovog leta. Možda smo vam otkrili boju, ali pogledajte koje modele su izabrale Kyle Jenner, Bella Hadid i ostale trendesterke.

Lindsey Vonn – žena zmija sedi na jahti

Olimpijska skijašica Lindsey Vonn, odlučila je da svom nude kupaćem kostimu doda malo printa. Svi znamo da sa animal printovima (kao i sa muškarcima), moramo nežno i suptilno, i upravo to je i uradila bivša devojka Tigera Wodsa. Gornji deo će vam omogućiti da vam ramena i leđa ravnomerno pocrne, a ukoliko se bojite sunca, ovaj boho “plažni” kardigdan je pravi izbor za vas.

Olivia Jade – tačkasti nude

Ko kaže da je nude dosadan? Ćerka glumice Lori Loughlin, koju smo devedesetih gledali u seriji “Full House”, sigurno ne. Ona ga je uklopila sa kaubojskim šeširom i morskim ogrlicama koje daju savršeni chic look. Ova kombinacija nije baš savršena za sunčanje i kupanje, ali je savršena za žurku pored bazena na koju ćemo sigurno ići (treba nadoknaditi propušteno od prošle godine).

Kyle Jenner – nude koji sija

Ne samo što nude ne mora da bude dosadan, nego ne mora da bude mat. Model koji je Kyle izabrala savršeno joj naglašava obline (mada je verovatno upravo zbog toga uzela manji broj), a tanga model donjeg dela ne samo da naglašava njenu zadnjicu već i njene kukove. Sjajni materijal daje ovom kupaćem potpuno drugu dimenziju – upravo onu u kojoj bismo trenutno želeli da budemo.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

50 nijansi modri: Zašto je BDSM sve popularniji

Read Next

Neki ljudi će otići iz vašeg života, nakon lekcija koje vam donose