NOVI SLUČAJ VRŠNJAČKOG NASILJA – UČENIKU POLOMLJEN NOS U TUČI – Beograduživo.rs

NOVI SLUČAJ VRŠNJAČKOG NASILJA – Pre dva dana se dogodio još jedan slučaj vršnjačkog nasilja u Saobraćajno-tehničkoj školi u Zemunu. Incident se dogodio u četvrtak oko 14h.

Kako su preneli gradski mediji, došlo je do tuče između dva učenika, u kojem je N.R. (16) zadobio teške telesne povrede pošto mu je polomljen nos. On je zatim prevezen u Institut za majku i dete na dalje zbrinjavanje.

Iz škole navode da je pretučeni učenik prvo došao u kancelariju pomoćnika direktora kako bi prijavio da je povređen, nakon čega je na razgovor pozvan i drugi učenik koji je učestvovao u tuči. Zatim su pozvani roditelji oba momka, ali se roditelji momka koji nije bio povređen nisu pojavili. O svemu je obavešten i MUP odakle navode da je operativni rad u toku, a u utvrđivanju činjenica će pomoći snimci sa nadzornih kamera.

Kako su za „Večernje novosti“ rekli u policiji, poziv da je došlo do incidenta u ovoj školi dobili su u četvrtak oko 17.30. Patrola se odmah uputila u Saobraćajno-tehničku školu, a tinejdžer je već bio u bolnici. Incident se dogodio u holu objekta, kada je škola bila puna učenika. U MUP ističu da je operativni rad u toku, a u utvrđivanju činjenica pomoći će im i snimci sa nadzornih kamera.

Najnovije na Beograduzivo.rs:

Izvor: Novosti

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

ISKLJUČENJA STRUJE ZA PONEDELJAK, 23. JANUAR – Beograduživo.rs

Read Next

Hiro je heroj Majamija – Sportklub