Novi Redmi stigao u Srbiju: Odličan telefon, po još boljoj ceni

Kineska kompanija Xiaomi upravo je objavila početak prodaje svog najnovijeg Redmi Note 10 5G pametnog telefona, jednog od najpristupačnijih 5G uređaja na našem tržištu.

Telefon pokreće MediaTek Dimensity 700 procesor i ima ekran od 6,5 inča sa AdaptiveSync tehnologijom, koja mu omogućava da se automatski prilagođava sadržaju koji prikazuje.

Redmi Note 10 5G je opremljen glavnom kamerom od 48 MP, makro kamerom od 2 MP i senzorom dubine od 2 MP. Uređaj napaja baterija kapaciteta 5.000 mAh, sa podrškom za brzo punjenje od 18 W, koja korisniku omogućava celodnevnu upotrebu bez previše brige da bi mogli da ostanu “bez struje”.

Pretprodaja modela Redmi Note 10 5G počinje danas i trajaće do 5. juna. Uređaj je dostupan za poručivanje preko zvaničnih maloprodajnih kanala po ceni od 25.999 dinara za model sa 64 GB skladišnog prostora i 8 GB memorije, dok je cena verzije sa 128 GB interne memorije 28.999.

Kupci koji se za Note 10 5G odluče tokom pretprodajnog perioda mogu da izaberu jedan od tri uređaja za samo 1 dinar: Mi eksternu bateriju kapciteta 20.000 mAh, Mi pametnu vagu ili LCD tablet dijagonale 13.5 inča. Pored toga, svi koji uređaj kupe do 4. septembra stiču pravo na dodatno osiguranje ekrana telefona u periodu od 6 meseci od kupovine.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Najstariji burbon ima između 3 i 4 veka: Starost nije pouzdana ali početna cena jeste – Biznis Telegraf.rs

Read Next

Ko može na crtu da joj stane? Ceca u providnoj haljini sa dubokim dekolteom izgleda kao boginja