• November 29, 2023

NOVI PROTEST FRILENSERA U BEOGRADU – Beograduživo.rs

Povodom glasanja o izmenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak građana danas će ispred Skupštine Srbije frilenseri ponovo održati protest.

Protest je zakazan za 9.30 ispred Skupštine Srbije. Oni traže da se zakon povuče iz procedura i da se ponovo započnu pregovori sa predstavnicima Vlade Srbije. Oni se ne slažu jer smatraju da će plaćanjem retroaktivnih nameta biti dovedeni na ivicu egzistencije.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Real je ništa bez Benzeme: Čelsi korak bliži finalu LŠ, Zidan nema lek za Tuhela

Read Next

TRI SREBRA I BRONZA ZA SRPSKE HEMIČARE – Beograduživo.rs