• November 29, 2023

NOVE PROMENE U PREVOZU NA NOVOM BEOGRADU – Beograduživo.rs

U ulici Dr Ivana Ribara, na delu od ulice Jurija Gagarina do okrenice Blok 45, u periodu od 22. aprila do 29. aprila doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi se izvode po sledećim fazama:

FAZA 1 – zatvaranje desne kolovozne trake

Tokom izvođenja radova na opravci i asfaltiranju u ulici Dr Ivana Ribara na delu od ulice Jurija Gagarina do okretnice „Blok 45“ u periodu od 22.04. do 29.04.2021. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Radovi će se izvoditi po fazama i to:

FAZA 1 – radovi podrazumevaju zatvaranje desne kolovozne trake na delu od ulice Jurija Gagarina do okretnice, kao i same okretnice, dok će se saobraćaj izvoditi dvosmerno levom kolovoznom trakom u periodu od 22.04. do 25.04.2021.godine.

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi važiće režim rada linija javnog prevoza:

  • linija br. 95 i minibus linija E6 saobraćaće do MZ „Kozara“, odnosno do stajališta „Blok 61“ koje će obavljati funkciju polazno/dolaznog;
  • linije br. 604 i 605 će saobraćati do terminusa „Novi Beograd (Blok 72)“ ulicama Dr Ivana Ribara, Jurija Gagrina i Mileve Marić Ajnštajn;
  • linije br. 73 i 94 i minibus linija E1 će saobraćati do terminusa „Blok 44“.

FAZA 2 – radovi podrazumevaju zatvraranje leve kolovozne trake na delu od ulice Jurija Gagarina do okretnice, dok će se saobraćaj izvoditi dvosmerno desnom kolovoznom trakom u periodu od 26.04. do 29.04.2021.godine.

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi polazno stajalište linija javnog prevoza se privremeno izmešta na poziciju unutar same okretnice, oko 60 metara ispred redovne pozicije, neposredno ispred ulaza u stambeni blok kod kafane „Princip“.

Vozila će na izmenjenim delovima trasa koristiti sva postojeća stajališta.

Pročitajte i:

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

KORONA VIRUS COVID-19 U SRBIJI – AKTUELNO STANJE – Beograduživo.rs

Read Next

MARTOVSKA ISPLATA ZA NEZAPOSLENE – Beograduživo.rs