Nove epizode serije “Lucifer” gledaćemo uskoro na Netflixu – WANNABE MAGAZINE

Kroz istoriju i književnost, čuvaru pakla smo davali razne likove i imena – Sotona, Memfistofeles, Vrag, Đavo, Šejtan, Voland – ali ono najpoznatije je definitivno Lucifer. Ima nešto u tom palom božjem sinu što nas je oduvek privlačilo, ali ne na onaj sektaški način, već kao i uvek kada su muškarci u pitanju, na način da želimo da izlečimo tuđe patnje i budemo nečiji spasilac. Baš zato smo još od prvog dana fanovi serije “Lucifer” koju nam je “Fox” doneo (pa i oduzeo) koja prati Lucifera Morningstara, božjeg sina prognanog iz raja. Kada mu dosadi Pakao, on dolazi u Los Anđeles i otvara noćni klub – i morate priznati da niste skoro čuli za bolji plot twist. Kada je “Fox” najavio da posle treće sezone više neće snimati seriju, na Tviteru je pokrenuta akcija #saveLucifer koja je dovela do toga da se snimanje nastavi u Netflixovoj produkciji.

U poslednjim sezonama imali smo prilike da vidimo i druge biblijske likove poput Eve i Kaina, a šta nas očekuje u drugom delu pete sezone koja će se premijerno prikazati na platformi “Netflix” 28. maja, možete pročitati u nastavku teksta.

Gde smo stali na sredini pete sezone?

Pre nego što pređemo na to šta nas očekuje u drugom delu pete sezone, trebalo bi da se podsetimo kako se poslednja epizoda koju smo pogledali završila. Ona nam je u stvari i otkrila koji sledeći biblijski lik će biti u fokusu novih epizoda  – a to je ni manje ni više nego Bog lično. Na kraju epske bitke koju je Lucifer vodio za Mazikeen, a Amenediel sa Luciferovim zlim blizancem Michaelom, u svoj njegovoj svetlosti pojavljuje se njihov otac, koji uzvikuje “Dosta je”, pre nego što mirnim tonom kaže “Deco, znate da mrzim kada se svađate”. Time se prvi deo pete sezone završava i drži nas u neizvesnosti, ali ne zadugo, jer nam ubrzo stiže 28. maj.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Ovo je 10 tipova prijateljica – pronađi koja si ti! – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Upozorenja da imate posla sa narcisoidnim tipom (nemojte ih zanemariti) – WANNABE MAGAZINE