• December 4, 2023

NOVE CENE PREVOZA ZA ODREĐENE LINIJE GRADSKOG PREVOZA – Beograduživo.rs

NOVE CENE PREVOZA – Sekretarijat za javni prevoz najavio je da će se 21. juna 2022. godine u minibus vozilima na ekspres linijama javnog gradskog prevoza putnika u Beogradu primenjivati nove cene prevoza. Kako se navodi u saopštenju ovog sekretarijata, korisnici prevoza na minibus ekspres linijama E1, E2, E6 i E9 će od 21. juna, umesto dosadašnjih 150 dinara, uslugu prevoza plaćati 200 dinara, dok će korisnici prevoza na minibus ekspres liniji A1 (Trg Slavija – Aerodrom „Nikola Tesla) prevoznu uslugu plaćati 400 dinara umesto dosadašnjih 300 dinara.

Cena prevoza je promenjena na osnovu zahteva prevoznika kojima su povereni poslovi javnog prevoza putnika na minibus ekspres linijama, a uslovljena je promenama cene goriva, prosečne zarade u Srbiji i indeksa potrošačkih cena.

Ostale cene usluge prevoza u javnom linijskom prevozu putnika na teritoriji grada Beograda ostaju nepromenjene i ne razmatra se njihovo povećanje.

Cena mesečne karte za zaposlene je nepromenjena i iznosi 2.990 dinara za prvu zonu, 3.275 dinara za prvu i drugu zonu, 3.890 dinara za korišćenje prve, druge i treće zone i 4.990 dinara za sve četiri zone.

Cena vremenske karte od 90 minuta, plaćene nepersonalizovanom karticom, nije promenjena i iznosi 89 dinara za prvu i drugu tarifnu zonu.

Najnovije na Beograduzivo.rs:

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Zvezda “pregazila” Megu i zakazala finale KLS protiv FMP-a: Kalinić blistao, Radonjić ispraznio klupu

Read Next

ISKLJUČENJA STRUJE ZA SREDU, 15. JUN – Beograduživo.rs