Nova serija “Gossip Girl” imala je premijeru na Menhetnu, a ovo su najbolji stajlinzi sa crvenog tepiha – WANNABE MAGAZINE

SPOTTED!

Ekipa reboota serije “Gossip Girl” prošetala se crvenim tepihom ispred “Spring Studia” u Njujorku. Prvu epizodu moći ćemo da pogledamo tek 8. jula, a do tada nam preostaje da još jednom pogledamo novi trejler, kao i slike sa premijere koja se sinoć održala.

Glavnu ulogu u ovoj verziji serije nisu imali Blake Lively, Leighton Meester, Ed Westwick i Chase Crawford, već je ona pripala najvećim imenima u industriji visoke mode. Baš zato, ništa manje ne očekujemo ni od nove generacije učenika srednje škole “Constance Billard”.

Na premijeri se nije pojavio niko iz originalne postave serije, kao ni Kristen Bell koja će i ovog puta biti glas koji nam govori “Hey, Upper East Siders, Gossip Girl here.” Ipak, mladi glumci nas nimalo nisu razočarali i dokazali su da i te kako mogu da pariraju svojim starijim kolegama. Na crvenom tepihu mogli smo da vidimo Chanel, Gucci i Louis Vuitton komade iz novih kolekcija, pa smo sigurni da čak ni Serena ni Blair ne bi mogle da kažu ništa negativno o sinoćnim stajlinzima. U nastavku teksta pogledajte (i pročitajte) koji su nas to glumci serije “Gossip Girl” oduševili – i zašto.

Emily Alyn Lind uhvatila je duh škole “Constance Billard” u Gucci odelu. Da li je ona Serena Van der Woodsen novog serijala?

Whitney Peak se pridružila nizu holivudskih diva i postala ambasador modne kuće Chanel. Za premijeru serije obukla je upravo haljinu sa njihovom etiketom, kao i plašt. Ova crvenkapica upoznaje visoku modu – vajb je deo pre-fall kolekcije 2021. Čini nam se da ju je inspirisala Jenny Humprhy, a vama?

Jordan Alexander je na crveni tepih vratila low-rise pantalone. Njih je uparila sa korsetom modne kuće Wiederhoeft, a ceo stajling ima simpatičan #isaidyes momenat zbog kojeg možda i možemo pantalonama niskog struka da damo drugu šansu, iako se već dugo pribojavamo njihovog povratka.

Karena Evans takođe se odlučila za all white stajling. Nju je za premijeru obukao američki modni dizajner Thom Browne, a baš kao i Jordan, odlučila se za kombinaciju korseta i pantalona.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Nedeljni horoskop: 2. jul – 8. jul

Read Next

Vremenska prognoza – 3. jul