Nova generacija iconic FOREO LUNA 4 proizvoda predstavljena je u Metaversu – a mi smo prisustvovali ovom virtuelnom eventu

Vreme je da svoj ritual umivanja i čišćenja lica podignemo na sasvim novi nivo. Priznajemo – i sami smo nekim danima lice na brzinu umivali hladnom vodom i šakama, potajno svesni da ćemo se sutradan zbog te odluke pokajati. Kada samo pomislimo na činjenicu da se tokom godine na našem licu može nakupiti čak 4 kg prljavštine u kombinaciji sa mrtvim ćelijama, jasno je da po tom pitanju moramo uraditi mnogo više od klasičnog umivanja vodom. Zato, biramo FOREO.

Globalno poznati brend skin care uređaja FOREO neguje viziju konstantnih inovacija u sektoru lepote, od svog nastanka pa sve do danas. Kompanija FOREO uvela je upotrebu silikona u skin care industriju, materijala koji je daleko više higijenski od najlona, a sada je napravila sledeći korak ka budućnosti – predstavivši prvu NFT beauty kolekciju

Kao prvi brend za negu kože koji je lansirao digitalne verzije svojih proizvoda, FOREO ostaje pionir u inovativnosti, koji na raznovrsne načine (u skladu sa savremenim svetom i tehnološkim napretkom) promoviše ne samo zdravlje kože, već i mentalno zdravlje koje je sa njime usko povezano. LUNA 4 NFT kolekcija dostupna je već sada, pre konvencionalnog prezentovanja ove linije u prodaji – a u okviru nje predstavljeno je 5 različitih NFT-ova, od kojih svaki predstavlja jedan od proizvoda iz pomenute linije. 

Uz to, na virtuelnom predstavljanju LUNA 4 NFT kolekcije u Metaversu prikazano je i jedno specijalno NFT izdanje talentovane umetnice Marijam za prodaju na aukciji – a celokupna dobit od prodaje biće donirana dobrotvornim organizacijama koje pomažu ljudima koji se bore sa mentalnim problemima usled različitih kožnih oboljenja. 

Najpoznatiji i najpopularniji FOREO uređaj za čišćenje lica upravo je LUNA 4 – jedinstveni 2 u 1 proizvod koji će ukloniti čak 99% prljavštine, ulja i šminke sa vašeg lica. Uz to što svojim silikonskim čekinjama uklanja nečistoće iz dubokih pora, LUNA 4 pruža i nežnu masažu koja stimuliše mišiće lica, kožu čini zategnutijom, lice jedrijim i tonus čvršćim. Silikonske čekinje su 35% više higijenske od najlonskih, a još jedna prednost LUNA 4 uređaja je i to što poseduje 3 tipa četki – za normalnu, osetljivu i kombinovanu kožu. Uz to, LUNU 4 odlikuju nežni, regularni i duboki režim čišćenja za različite predele lica i vrata, kao i 16 prilagodljivih jačina T-SonicTM pulsacija.

Zaboravite na brzo i nespretno umivanje rukama i oslonite se na svog novog omiljenog skin care partnera, LUNA 4 uređaj – praktičnu one time investiciju kojoj nisu potrebni zamenski delovi, koja je kreirana da traje dugo i naravno, radi perfektno.

Da li ste znali da i ritual umivanja može igrati ključnu ulogu u vašoj anti-age rutini? Novi LUNA 4 plus je jedini uređaj koji cilja vidljive znakove starenja dok njime čistite lice i vrat, zahvaljujući opciji termo-čišćenja i ciljanoj mikrostruji. LUNA 4 plus zaglađuje fine linije, učvršćuje kožu i pruža neinvanzivni lifting lica, a 90% korisnika ovog uređaja navodi da njihova koža nakon korišćenja izgleda zdravije i podmlađenije. Takođe, zahvaljujući LUNA 4 plus uređaju koji dubinski čisti i neguje, anti-age i drugi skin care proizvodi koje koristite moći će dublje da prodru u vašu kožu i time ostvare svoj pun potencijal.

Kada govorimo o skin care ritualima, često zaboravljamo na to da oni ne podrazumevaju samo kožu lica, već i tela. Upravo zato, FOREO je predstavio LUNA 4 Body – dugoočekivani, inovativni uređaj namenjen svakodnevnom, dubinskom čišćenju i uklanjanju celokupnih nečistoća sa kože. LUNA 4 Body masažna četkica za telo napravljena je od ultrahigijenskog silikona, a uz čišćenje pora efikasna je i u borbi protiv celulita, jer podstiče mikrocirkulaciju i pomaže pri sagorevanju masnih naslaga. Vaše telo će brzo zavoleti ovaj jedinstveni uređaj, koji će pore ostavljati pročišćenim, a kožu nežnom, glatkom i mekom. 

Ostali proizvodi dobro poznatog LUNA 4 asortimana, kao što su praktični LUNA 4 mini, idealan za putovanja LUNA 4 go i LUNA man namenjen muškarcima – dobili su nadogradnju u vidu još mekših silikonskih četkica, koje lakše klize po koži i time čuvaju njenu prirodnu elastičnost. Postanite deo LUNA 4 skin care tima i pridružite se revoluciji u nezi kože!

NFT-jevi najnovije LUNA 4 kolekcije prikazani su u okviru inovativnog, ekskluzivnog virtuelnog događaja u Metaversu, kojem su prisustvovali i članovi našeg tima! Ovaj event organizovan u digitalnom domenu zaista nam je pokazao na koje sve načine nam razvoj interneta može pomoći u deljenju informacija i promovisanju zdravih životnih navika. Uzbuđeni smo što smo imali osećaj da u sadašnjosti – prisustvujemo budućnosti skin care industrije.

Industrija lepote često je kritikovana zbog postavljanja nedostižnih standarda, koji mogu izazvati negativne uticaje po zdravlje društva, a naročito osetljivih, mlađih generacija koje se bore sa nesigurnostima vezanim za fizički izgled. Upravo zato, FOREO radi na promovisanju društveno odgovorne lepote – koja nastaje kroz spoj estetike, napredne tehnologije i zdravlja. 

Odaberite FOREO, posvetite se nezi svoje kože i uživajte u vrhunskim rezultatima koji će učiniti da se u svakom momentu osećate dobro u svojoj koži!

COMING SOON

Celokupna linija FOREO LUNA 4 proizvoda uskoro će biti dostupna na globalnom foreo.com veb-sajtu, dok su LUNA 4, LUNA 4 mini, LUNA 4 go već live! Naredne godine, cela kolekcija biće dostupna i u komercijalnoj prodaji u Srbiji. 

FOREO često nudi posebne pogodnosti kada su njihovi proizvodi u pitanju, te pre dolaska nove kolekcije možete obratiti pažnju na neke od uređaja iz ranijih linija!

Svi FOREO proizvodi mogu se kupiti u Jasmin parfimeriji – Knez Mihailova 10, kao i online na jasmin.rs, ananas.rs, lilly.rs i bazaar.rs

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Flik ne želi Nemačku u nekoj kvalifikacionoj grupi za EURO – Sportklub

Read Next

 Kako da pustite – jer je to najbolje što možete da uradite za sebe