Nokti boje duge sad nam trebaju – WANNABE MAGAZINE

U skladu sa ovim prolećnim danima, u kojima smo prisustvovali smeni sunca i kišnih oblaka – rešili smo da u svoje dane unesemo malo duge. Dok slušamo hit Dr Iggyja iz devedesetih godina “Oči boje duge”, shvatamo da nam je zapravo potreban jedan dobar manikir u duginim bojama – i zato vam u nastavku predstavljamo nekoliko primera sa kojima možete otići pravo u svoj kozmetički salon! Verujte nam, ovi manikiri će vam definitivno ulepšati dane i osvežiti autfite, i zato, ako osećate da vas pritiska sivilo, pravo je vreme da manikirom unesete boje u svoju svakodnevicu.

Svaki nokat u drugoj nijansi

Ovo je možda najjednostavniji način da nosite manikir boje duge. Možete se odlučiti za kombinaciju pet različitih nijansi u kojima najviše uživate i ponoviti ih na obe ruke, ili pak možete biti odvažni i svih deset noktiju nalakirati u sasvim drugoj boji. Ako želite u ovaj manikir da dodate malo dinamičnosti, možete svaki nokat uraditi u gradijentu boje, tako da ide od najsvetlijeg ka najtamnijem tonu. Predlažemo vam da se ipak odlučite za paletu jarkih, osnovnih boja, koje ćete zatim ublažiti gradijentom. Gradijent možete postići nanošenjem belog laka na dno svakog nokta, koji ćete zatim sunđerom blago blendirati sa već nanesenom bojom.

French manikir u različitim bojama

Još jedan trendy način da nosite dugine boje na noktima je da kreirate french manikir u različitim bojama. Neka vam vrh svakog nokta bude u različitoj pastelnoj nijansi, a možete ih učiniti dodatno zanimljivim time što ćete po sredini svakog nokta dodati i tanku liniju u boji. Preporučujemo vam da se odlučite za nežne nijanse ako ćete uraditi ovaj tip manikira.

Gradijent u duginim bojama

Takođe, nokte u boji duge možete uraditi i kroz gradijent koji se preliva sa nokta na nokat. Dakle, jedino pravilo je – nema grubih prelaza. Možete krenuti od toplog, žutog tona na palcu i završiti sa hladnim, plavim na malom prstom, dok će ih spajati narandžasti, roze i na kraju lila tonovi. Ovaj efekat lako ćete postići u kozmetičkom salonu, ali ako želite da pokušate da ga postignete sami – predlažemo vam da iskoristite sunđer ili stari beauty blender, ali važno je da predeo oko noktiju zaštitite ili kasnije dobro i pažljivo očistite acetonom.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Najverovatniji razlozi zašto ste samo prijatelji – WANNABE MAGAZINE

Read Next

5 načina da dostignete veliku popularnost na Instagramu za kratko vreme – WANNABE MAGAZINE