Nokauter Drejmond: S***e je što je snimak procureo – Sportklub

Golden Stejt Voriorsi su prava NBA dinastija – od 2015. godine osvojili su četiri naslova NBA prvaka, a jedan od ključnih delova šampionske slagalice nesumnjivo je bio krilni centar Drejmond Grin. Međutim, temperamentni momak iz Mičigena ovog lega našao se u centru pažnje medija iz pogrešnih razloga – na treningu je pesnicom nokautirao saigrača Džordana Pula i ostaje da se vidi kakva je njegova budućnostu „Ratnicima“.

Govoreći za medije o skandaloznom snimku koji je isplivao prethodnih dana, na kojem se jasno vidi kako Grin udara Pula, Drejmond se pre svega pitao kako je moguće da je taj snimak isplivao u javnost.

„Da budem sto odsto iskren, mislim da je s***e to što je video procureo. Nikada ranije se nije dogodilo da procuri snimak sa treninga, koliko ja znam. Kada radimo na napadima, ne procuri. Kada ja dajem savete saigračima, to ne procuri“, kazao je Drejmond Grin.

„Odgledao sam snimak 15 puta, možda i više od toga. Kada sam ga pogledao bio sam svestan da izgleda užasno. Još gore nego što sam mislio da je bilo, prejadno. Onda sam razmislio i shvatio da je snimak objavljen na ovaj način kako bih ja ispao takav. Zahvalan sam Voriorsima što su sve shvatili ozbiljno i što su pokrenuli ozbiljnu istragu. Iskreno, ne moraju to da rade, ne postoji obaveza da rade to zbog nečega što sam ja uradio pogrešno“, rekao je najbolji odbrambeni igrač NBA za sezonu 2016/2017.

[embedded content]

„Kod mene je video postigao efekat isti kao kod drugih – zato je tako i napravljen. Nema zvuka, montiran je tako da se vidi da ja prilazim njemu. Zbog toga sam i ja pomislio ‘Ovo je užasno’ dok sam gledao. I jeste užasno. Bez obzira na sve druge stvari, ono što sam ja uradio bilo je pogrešno“, kaže Grin.

Grin (32 godine, 198 centimetara) u ligi je od 2012. godine i sve vreme je igrač Voriorsa. Jedan je od najboljih defanzivaca 21. veka, a četiri puta je sa Stefenom Karijem, Klejem Tompsonom i Andreom Iguadalom osvajao šampionski prsten. Četiri puta je biran na Ol-star utakmicu, a sa reprezentacijom SAD osvojio je zlatne olimpijske medalje u Rio de Žaneiru i Tokiju.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

Kravić vrlo dobar, Spisu daleko od šuta kojim je razbio SRB – Sportklub

Read Next

Style guide: Kako da nosite blejzer kao Francuskinje