Nisu joj dali da se bavi ovim sportom, sada juri zlato i titulu najatraktivnije takmičarke na OI

Atraktivna Brazilka Leticija Bufoni (28) privukla je veliku pažnju na Olimpijskim igrama u Tokiju, pre svega zbog činjenice da je jedna od glavnih favorita za osvajanje medalje u disciplini ulični skejtbording.

Leticija je osvajačica nekoliko zlatnih medalja na raznoraznim takmičenjima, a pored toga što je četvrta najbolje rangirana skejtbordera ovu Brazilku smatraju i za jednu od najatarktrivnijih olimpijki u Tokiju.

Takođe, iza sebe ima i zanimljivu priču kada je u pitanju ovaj sport. Naime, njen otac, inače veliki fudbalski fanatik, nije imao razumevanbja za svoju ćerku kada je u pitanju vožnja skejta.

Mislio je da je ovaj sport samo za momke, ne i za devojke. Uopšte ga nije voleo. I ostali ljudi iz okruženja su isto mislili kada sam počela da vozim – poručila je Brazilka koja je prvi skejt je dobila od bake, i to kada je imala devet godina:

Tada smo odrastali na ulici baveći se sportom. Nismo imali računare i pametne telefone. Sva deca su počela da voze skejt, pa tako i ja. Međutim, tata mi je slomio “dasku” da više ne bih vozila. Biula sam jedina devojčica među 10 dečaka. Ipak, popustio je na kraju.

Leticija će svoj nastup na OI započeti trećeg dana, kada su u pitanju kvalifikacije, a vredi pomenuti da su u Tokio stigle čak četiri od pet najbolje rangiranih skejtborderki.

U nastavku pogledajte i njene fotografije i uverite se zašto je Leticija jedna od najatraktivnijih takmičarki:

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Vremenska prognoza – 23. jul

Read Next

(UŽIVO) OI, 1. dan: Nina uzela prvi set, pobeda Milice Nikolić, čekaju se basketaši