Nisam joj gledao u grudi: Lalatović otkrio šta se dešavalo na onoj čuvenoj konferenciji sa Bebom

Objasnio je Lalatović svoju stranu priče koja je danima bila aktuelna

Trener Vojvodine Nenad Lalatović konačno je otkrio šta se dešavalo na onoj čuvenoj konferenciji za medije, kada je celi region “brujao” onjegovom trenutku dekoncentracije i pogleda na grudi portparolke Sanje “Bebe” Kružević.

Podsetimo, portparolka Voše je pred tadašnji meč sa Mačvom bila u majici sa poprilično izraženim dekolteom, a kamera je “uvatila” Lalatovićev pogled ka njoj.

Međutim, prema Lalatovićevim rečim, nije istina da je buljio u nju:

Nisam gledao! To su samo tako protumačili.Došao sam na konferenciju za medije, bilo je to moje drugo predstavljanje u Vojvodini, a kako sam bio koncentrisan šta da kažem – bio je neki papir, ispred nje i gledao sam u papir – rekao je Lalatović za Kurir TV i dodao:

Nisam gledao u njene grudi. Nisam ja to hteo da demantujem, da ne demantujem, a ta devojka ima momka, napravila se siuacija kakva nije trebalo da bude.

Govorio je Lalatović i o svom ljubavnom životu.

Ne doživljavam sebe kao zavodnika. Imao sam jednu vezu od 4 godine, pa od 2 godine, pa brak od 11 godina, pa još jednu veze posle toga.  Nisam imao vremena da švrljam. Nije da me nisu jurile devojke, i ja sam njih, ali tri su me ulovile i posle braka još jedna devojka.

 

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Ana Korać i njen pas potpuno ravnopravni u restoranu: Podelili obrok iz istog tanjira

Read Next

Pukla dupla stotka na Marakani, Zvezda raznela Zlatibor sa 6 komada u drugom poluvremenu