“Nije uvek lako, ali je uvek lepo”: Nikolić Rusima citirao Duška Radovića na proslavi osvajanja Kupa

Srpski trener je u svojoj drugoj sezoni uzeo prvi pehar sa moskovskim klubom

Srpski trener Marko Nikolić sada je idol navijača Lokomotve i poštovan od svih u klubu, potvrdio je kvalitet i znanje u dve sezone učešćem u Ligi šampiona i osvajanjem nacionalnog Kupa.

Trofej, naravno, nosi veću vrednost za navijače, jer je izboren u jakoj domaćoj konkurenciji, pa se i proslavio kako dolikuje.

Upravo je srpski stručnjak, koji je u poslednjih pet sezona osvojio pet trofeja (Partizan, Fehervar, Lokomotiva), bio centralna figura proslave pred masom navijača.

Odmah pošto je sve zasluge za postignut rezultat prebacio na igrače i zahvalio im se na svemu što su uradili, obratio se pristalicama kluba iz Moskve koje je upoznao sa citatom velikog pesnika i velikog partizanovca – Duška Radovića. 

U Srbiji imamo izreku: “Nije uvek lako, ali je uvek lepo”. Tako je bilo i sa nama ove sezone. Takođe želim da vam se zahvalim, posebno na podršci u drugom delu sezone. Sve radimo mnogo bolje kada ste nam iza leđa, iza leđa tima. Hvala vam mnogo. A takođe moram da kažem: Nadam se da smo tek započeli i da ćemo u budućnosti morati da osvojimo još mnogo trofeja. Hvala vam! – poručio je nikolić sa bine.

.

Nikolić je pre nekoliko dana, posle osvajanja Kupa, produžio ugovor sa Lokomotivom.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Nije dao gol tri meseca, a onda je stigao projektil: Prijović zablistao, u Zvezdi trljaju rukama

Read Next

EVROVIZIJA 2021 – VEČERAS NASTUPA GRUPA HURRICANE – Beograduživo.rs