Niče moderna zgrada na 15.000 kvadrata pored Delta sitija: Saznajemo detalje – Biznis Telegraf.rs

Delta auto salon

Foto: Delta auto/Ustupljena fotografija

Nova zgrada gradiće se na Novom Beogradu na popularnoj lokaciji u blizini šoping mola Delta siti. Kako je potvrđeno za Telegraf Biznis, reč je o savremenom prodajnom auto salonu koji će graditi kompanija Delta Holding. 

Zgrada će se prostirati na 15.000 kvadrata, a biće viša od zgrade šoping centra 5-6 metara. Lokacija zgrade podrazumeva i da se ruše tri postojeća objekta, kako bi se objednio prostor.

Investitor je Delta auto, a kako nam kaže direktorka te kompanije, Aleksandra Đurđević – investicija je 21 milion evra, dok radovi počinju u drugoj polovini godine. 

– Biće to jedinstven konept u regionu, i jedan od najlepših salona u Evropi. Rešenje je in haus, dok partner BMW pomaže – navela je ona.

Na pitanje šta će sve sadržati salon, naša sagovornica ističe da je ideja da kupac ima sve pod jednim krovom, što je odlika današnjih modernih zgrada.

delta auto

Foto: Telegraf.rs

– Naš novi centar biće foksiran na “BMW” i “Mini”, a biće verovatno još neki luksuzni brend, o čemu ćemo znati više kada završimo pregovore. Imaćemo i izložene motcikle, kao i opremu. Koncept “sve na jednom mestu”, znači i da će naši servisi bitiuvezani sa salonom – da klijenti mogu da sačekaju u kafiću dok im se vrši servis. Sve pod jednim krovom – rekla nam je Đurđevićeva.

Prema njenim rečima, u salonu će osim prodavaca biti i zaposleni koji će vršiti test vožnje, a biće omogućena i VR tehnologija.

– Izložićemo najatraktivnije automobile, ali i klasike – najavila je za naš portal.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Vremenska prognoza – 3. februar

Read Next

Srbi poludeli za Aleksandrovom ponudom plate od 3.000€: Pitali smo ga da li bi ih primio i koji su uslovi – Biznis Telegraf.rs