Neviđena pomama za “selfi” sa Đokovićem u Tokiju, Brazilka van sebe, ne veruje koga je srela!

Srbin je apsolutno prva zvezda olimpijskih igara

Dolazak Novaka Đokovića u Tokio izazvao je pravu pometnju među sportistima iz celog sveta.

Ma šta pometnju – izazvao je potpunu histeriju!

O tome najbolje svedoče fotografije mnogobrojnih takmičara koji su ga sreli u Tokiju, i jurili ga za “fotku”, i naravno da je svima njima, ili bar većini, uvek raspoloženi Nole izašao u susret, pokazao kakav je laf.

Slobodno možemo reći da je za Srbinom vladala opšta pomama da se fotografišu sa svojim idolom kojeg je većina imala prilku da vidi prvi put u životu. Brazilske odbojkašice, indijski badminton igrač, nemački hokejaš i mnogi drugi su bili van sebe od sreće jer su videli, upoznali i “fotkali” se sa jednim od najvećih sportista na svetu, i svih vremena. Što se njih tiče, oni su ispunili cilj na Igrama.

A Novak kao Novak, sve ih je oduševio svojim ponašanjem, osmehom, iako umoran od puta, jednostavnošću, svojim manirima i osobinama velikana.

Ljudina, šta drugo reći za Novaka.

A šta kaže jedna od brazilskih odbojkašica koja ga je “uhvatila” za fotografiju?

Devojka je van sebe od sreće, što je i podelila sa svojim pratiocima. Na instagramu je napisala da joj je fotografija sa Novakom nešto najbolje što joj se desilo u životu.

Ljudi, ja sam bukvalno van sebe! Život mi se upravo promenio, i dalje ne mogu da verujem! Osim toga što mi je idol, on je super divna osoba. Obožavam ga – bila je van sebe od sreće brazilska odbojkašica Viktorija Gimaraeš kada je u prolazu naletela na slavnog Srbina.

Pogledajte neke od fotografija koje su sportisti u Tokiju iz svih krajeva sveta napravilis a našim teniserom.

Defintivno je Nole potvrdio status istinske sportske zvezde na Olimpijskim igrama, definitivno je najveće ime u Tokiju, o čemu najbolje svedoče i ovi prizori oduševljenih sportista koji će imati šta da pričaju kada se rvate kući – da su sreli najvećeg među najvećima.

Video: Raspoložen ćaskao na srpskom na aerodromu: Đoković stigao u Tokio

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

“Negativna” nula Čukaričkog na brdu, Azeri nošeni golmanom Bajramovim izdržali bez primljenog gola

Read Next

Štruf, Rubljov, Zverev… Težak put za Novaka do zlata! – Sportklub