“Nemam nikakav problem sa Digsovom frustracijom” – Sportklub

U porazu Bafala od Sinsinatija u divizionoj rundi NFL plej-ofa pažnju je skrenula reakcija Stefona Digsa ka kvoterbeku i ofanzivnom koordinatoru.

Prvi vajd risiver Bilsa, kada je sve praktično bilo gotovo, okrenuo se ka kvoterbeku Džošu Alenu i ofanzivnom koordinatoru i videlo se da nešto govori u napadu besa. Dalo se pomisliti da je u pitanju negodovanje što nije odigrana akcija na njega kada je bio sam u napadu, posle kojeg su Bilsi izgubili loptu i šansu da se rezultatski vrate. Ipak, generalni menadžer Brendon Bin ne vidi nikakav problem u toj reakciji.

– Volim više momke koji mogu da „izbroje do 10“ ali on je momak koji želi pobedu po svaku cenu. On te emocije ne krije. I to ga u krajnjoj liniji i čini toliko dobrim. I ja sam emotivan takođe i ponekad pomislim da bih ja bio još gori – rekao je Bin.

Bafalo je, uprkos velikim ambicijama, drugu sezonu zaredom ispao u divizionoj rundi. Prošle godine od Kanzas Sitija u produžetku, iako u dodatnom vremenu uopšte nisu dobili priliku da uzvrate na tačdaun. Sada su ipak podbacili na svom terenu protiv Bengalsa i to je poraz koji boli čitavu franšizu.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

ISKLJUČENJA STRUJE ZA SREDU, 25. JANUAR – Beograduživo.rs

Read Next

Maldini: Ne možemo da dovodimo formirane igrače – Sportklub