Nega kože od glave do pete: Ovo su savršeni skin i body care proizvodi za tebe! – WANNABE MAGAZINE Nega kože od glave do pete: Ovo su savršeni skin i body care proizvodi za tebe!

Da li ste nekad pomislili kako je skin care zapravo isto što i self care. Isto kao što se brinemo o svom umu i mentalnom zdravlju, posebnu pažnju trebalo bi da posvetimo svom licu, telu i svojoj koži – koja je naš verni zaštitnik od spoljašnjeg sveta. Naš duh i telo su neraskidivo povezani i zato nije ni čudo što bolje mislimo onda kada se bolje osećamo u sopstvenoj koži. 

Možda vam deluje kao da je prijatan osećaj u koži nešto što se podrazumeva, ali to nije uvek slučaj. Tipovi kože variraju od ekstremno suve kože, preko suve, normalne, mešovite, masne pa sve do ekstremno masne – a svaki od njih može se susretati sa neprijatnim simtomima koji izazivaju unutrašnji nemir. Zato, kako biste sebi obezbedili bezbrižno uživanje u svojim danima, predlažemo vam da pažnju prvenstveno posvetite kreiranju kompletne skin i body rutine, koja će negovati vašu kožu od glave do pete. A koji su to savršeno negujući proizvodi koji će je upotpuniti i koji će vam u potpunosti promeniti život (bilo da se borite sa suvom ili masnom kožom), otkrivamo vam u nastavku teksta!

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Pet najboljih golova 20. kola Premijer lige (VIDEO) – Sportklub

Read Next

Tvoja koža je odraz svega što si proživela, a evo kako da joj pružiš negu koju zaslužuje! – WANNABE MAGAZINE Tvoja koža je odraz svega što si proživela, a evo kako da joj pružiš negu koju zaslužuje!