Nedeljni horoskop: 9. septembar – 15. septembar – WANNABE MAGAZINE

Saznajte nedeljni horoskop: 9. septembar – 15. septembar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 9. septembar 15. septembar

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 9. septembar 15. septembar

LJUBAV: U odnosu sa partnerom ćete se suočavati sa poteškoćama koje ste sami izazvali. Potrudite se da stabilizujete svoj odnos i sa njim, i sa bližnjima – time što ćete komunicirati blagim tonom i biti im podrška u svakom smislu. Često ste zaokupljeni sobom i svojim mislima, pa se ponekad ne obazirete na potrebe drugih. Razmislite kako da neometano unesete neophodne promene u svoj život. Sve poteškoće je lako prevazići ako ne brinete previše. Slobodni Ovnovi, prihvatajte pozive prijatelja za izlazak, pogotovo od onih koji vam prijaju i izazivaju osmeh. Trudite se da ne budete lenji da izađete.

POSAO: Osetićete plimu moći. Nemojte žuriti ako treba da započnete nove zadatke. Postavili ste cilj koji ste odlučili da postignete po svaku cenu, ali pazite jer planovi mogu neočekivano da se promene. Razmislite o novim idejama koje su vam ponuđene da se spasite od propasti i gubitaka.

ZDRAVLJE: Stabilni ste u ovom periodu i opušteniji nego inače, što se pozitivno odražava na vaše fizičko zdravlje i mentalnu ravnotežu. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 9. septembar 15. septembar

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 9. septembar 15. septembar

LJUBAV: Postoji mogućnost komplikacija u odnosima u vašoj porodici ako ste nedelikatni. Kao i Ovnovi, i Bikovi u ovom periodu treba da paze šta izgovaraju i vode više računa o tuđim emocijama. Ne zaboravite – upornost i strpljenje su uvek nagrađeni! Iskreno govorenje o tome kako se osećate moglo bi da promeni stvari brže nego što mislite, jer će partner ceniti vašu otvorenost i direktnost. Emotivne probleme ćete rešiti ako reagujete tek nakon detaljne analize. Slobodni Bikovi, šta god da odlučite da uradite, mogli biste primetiti da se vaši planovi stalno menjaju, posebno ako ste se odlučili za nešto neobično. Trenutak je idealan za putovanje u društvu prijatelja.

POSAO: Pronađite najkraći način da poboljšate svoj materijalni status. Za prosperitet je potrebno biti taktičan i ne pričati mnogo, pogotovo sada. Budite oprezni ako želite da izbegnete pogrešni potez. Vrlo je izvesno da će vam stići novac na koji ste davno zaboravili.

ZDRAVLJE: Ako ste već dobili lekarski savet, nastojte da ga se pridržavate da biste sprečili pojačanje određenih hroničnih smetnji.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 9. septembar 15. septembar

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 9. septembar 15. septembar

LJUBAV: Planetarno poravnanje vas podstiče da izrazite kako se osećate, a ako ste potiskivali određene emocije, možda ćete otkriti da ih više ne možete zadržati ni na trenutak. Samo pripazite da ih partneru iskažete bez impulsivnosti, već mirno i staloženo, kako ne bi došlo do neželjenih reakcija. Sada je vreme i da se češće viđate sa rođacima i svima kojima niste mogli da se posvetite u prethodnom periodu. Zvezde poručuju da je trenutno nepoželjno putovati. Planovi za budućnost sada mogu biti nerealni i preambiciozni, pa sa partnerom porazgovarajte o alternativama. Slobodni Blizanci, planetarno poravnanje sugeriše da morate da poradite na maloj samoanalizi, koja će vam vrlo izvesno doneti otkrovenje. Pružite drugu šansu potencijalnom partneru i nemojte žaliti ako se i ona pokaže neuspešnom – znaćete da ste pokušali.

POSAO: Ako ne budete oprezni, pretrpećete ozbiljne finansijske gubitke od kojih nećete moći uskoro da se oporavite. Zvezde govore o približavanju neuspeha, iz kog ćete naučiti važnu lekciju. Uticajni poznanici će vam pomoći u promeni o kojoj razmišljate. Budite odgovorni, posebno sada.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i spremni za sve što vas očekuje. Hranite duh i telo aktivnostima u kojima uživate – trudite se da za njih uvek imate vremena.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 9. septembar 15. septembar

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 9. septembar 15. septembar

LJUBAV: Da biste postigli ravnotežu sa svim bližnjima, nemojte se upuštati u nepotrebne razgovore i trošiti vreme na one za koje znate da su tu samo privremeno. Astralno poravnanje vas stavlja u veoma optimistično i pomalo nadrealno raspoloženje, pa ste raspoloženiji nego inače. To se povoljno odražava i na vaš odnos sa partnerom, s kojim uživate u svakom pogledu. Uživaćete i u zajedničkim planiranim putovanjima. Slobodni Rakovi, trenutno vam je potrebna privatnost da biste razumeli svoje probleme i smislili načine da ih rešite. Predstoje vam dugoročne promene, koje uključuju i novu osobu u vašem životu. Pokušajte da odolite trenutnim iskušenjima i budite pažljiviji i analitičniji. Pokušajte da se ne svađate sa onima koje volite.

POSAO: Morate biti sistematičniji i utemeljeniji da biste bili uspešni. Budite oprezni, možda ćete očekivati svađu zbog finansijske dobiti. Vaši novi planovi obećavaju značajan uspeh samo ako vodite naporne i neprijatne, ali uspešne razgovore.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zglobovima i “fantomski” bolovi u kostima, koji nestaju kako su i došli. Uravnotežite ishranu. 

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 9. septembar 15. septembar

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 9. septembar 15. septembar

LJUBAV: Pripremite se za period ispunjen neprijatnim emocijama. Ispunjeni ste nadama i planovima u odnosu sa partnerom, od kojih je većina ostvariva i dovoljan razlog da se ne osećate neprijatno. Prikočite i oslonite se na partnera više nego inače, prepustite mu inicijativu – videćete da će to u ovom trenutku biti veoma plodonosno.  Slobodni Lavovi, posmatrajte šta se dešava, donesite prave zaključke o svom ličnom razvoju. Zvezde poručuju da je vrlo izvesno da u ovom periodu upoznate interesantnu osobu koja će zaokupiti vašu pažnju na najlepši način.

POSAO: Dobićete dugoočekivane informacije. Postoji mogućnost da pokrenete uspešnu ideju. Budite strpljivi sa kolegama koje možda neće uspeti u određenim planovima tako brzo kao vi. Postavite nove zadatke za vreme kada ste zadovoljni postignutim rezultatima i kada ste u harmoničnim odnosima sa saradnicima. Ako ste nekome nedavno pozajmili novac, deo bi vam uskoro mogao biti vraćen.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je da kanališete višak energije kroz zabavu i opuštanje, da naboj koji nosite ne bi naškodio vašem zdravlju. 

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 9. septembar 15. septembar

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 9. septembar 15. septembar

LJUBAV: Slobodne Device, emotivnije ste više nego inače, ali u isto vreme stabilne. Uživate u uspehu u životu, ali je dobro da realno procenite situaciju sa novom osobom, koja vam izaziva nesigurnost. Ne dozvolite da se tako osećate i sa dotičnom osobom otvoreno porazgovarajte o tome. Ako se situacija ne bude promenila, nastavite dalje – ka boljem. Device u vezi, putovanje na koje ćete možda morati da krenete sa partnerom biće napeto i povezano sa neprijatnim razgovorima koje ćete morati da vodite. Vreme je da budete praktični na veoma pažljiv način, umesto da trošite vreme na smišljanje mnoštva nerealnih planova. Ne ide vam u prilog da menjate ustaljenost svog života. Verujte intuiciji jer je na vašoj strani.

POSAO: Vaši uspesi su zagarantovani, zahvaljujući onima koji vas podržavaju. Vaše ideje će biti podržane ako ih taktički i neisforsirano iznosite u diskusiji. Uticajni poznanici će vam dodatno pomoći u nastojanjima. Da biste izbegli finansijske gubitke, nemojte davati ozbiljna obećanja ako su povezana sa budućim poduhvatom.

ZDRAVLJE: Proširite sve aspekte svoj mentalnog, emotivnog i fizičkog života da biste održali ravnotežu koju ste postigli. Mogući problemi sa glavoboljom.

Ako ste uživali u našem nedeljnom horoskopu, pročitajte i naš mesečni horoskop za septembar.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Nedelja mode u Njujorku 2023 – noviteti i inkluzivnost

Read Next

Gober dobio pitanje da li bi želeo Srbiju ili Italiju, ne bi baš voleo da igra protiv Jokića