Connect with us

Lifestyle

Nedeljni horoskop: 8. decembar – 14. decembar

Published

on

Saznajte nedeljni horoskop: 8. decembar – 14. decembar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 8. decembar 14. decembar

LJUBAV: Single Ovnovi će temeljno analizirati svoje veze, ali savetujemo da u potrazi za savršenstvom ne zaborave da uzmu u obzir i obećavajuće potencijalne veze sa novom osobom. Dajte slobodu svojim mislima; ljubav koju tražite može da dođe kroz neočekivani susret. Ne bojte se iznenađenja jer imaju potencijal da rezultiraju značajnom povezanošću i nečim dubljim. Ako ste u vezi, nemojte da preterujete s fokusiranjem na trivijalne sukobe – koncentrišite se na širu sliku stvari.

POSAO: Mogli biste da naiđete na prepreke u završavanju postojećih projekata, te je sada pravo vreme da sagledate svoje strategije i identifikujete sive zone. Budite oprezni sa finansijama; ne trošite novac nepotrebno, pažljivo birajte investicije. Internalizujte lekcije i koristite ih kao temelje ka čvrstom bankovnom stanju.

ZDRAVLJE: Kada se Sunce bude našlo u vašoj 9. kući, osećaćete se zdravije i energičnije. To može da poboljša vaš imunološki sistem, i smanji rizik od sezonskih bolesti. Sada je pravo vreme za aktivnosti koje balansiraju zdravlje kako tela, tako i uma. Boravak napolju i izloženost suncu će vas osvežiti imajući u vidu da vam nedostaje vitamin D. Takođe ćete, više nego inače, biti zainteresovani za holističke prakse tokom ovog perioda. Brinite o mentalnom zdravlju i redovno obavljajte aktivnosti koje će vam doneti radost i relaksaciju i ne zaboravite da ostanete hidrirani i odmorni!

2 bik Nedeljni horoskop: 8. decembar 14. decembar

LJUBAV: Ovih dana, posvetite pažnju izgradnji pravih i značajnih konekcija. Razmislite o poseti društvenih događaja ili prilika za umrežavanje na kojima biste mogli da upoznate nekog posebnog. Budite svoji i otvoreni jer ćete tako najlakše voditi iskrene razgovore i privući one koji zaista žele da budu u vašem životu. Bikovi u vezi bi trebalo da provedu vreme otvoreno razgovarajući o svojim stavovima i ne cenzurišući svoje istinske potrebe. Uključite se u zajedničke aktivnosti koje će vam pomoći da se zbližite i ponovo povežete.

POSAO: Preduzmite akciju i pokažite nadređenima i kolegama da ste otvoreni za nove izazove koji će vas izvući iz sigurne zone komfora. Ovo je prilika da pokažete svoju vrednost, kao i da steknete nove veštine. Doživećete promene u sreći kada su u pitanju finansije. Možda ćete imati neočekivane prihode poput kašnjenja povećanja plate ili zasluženog bonusa. Izbegavajte nepotrebno trošenje na hedonističke potrebe i investirajte pametno!

ZDRAVLJE: Kada Sunce uđe u vašu 8. kuću – obratite pažnju na svoje dugoročno opšte zdravlje. Proaktivno se brinite o bilo kakvim (i najmanjim) prisutnim zdravstvenim problemima. Nivoi vaše energije mogu da varijaju, pa budite sigurni da slušate svoje telo i da ste sebi obezbedili dovoljno odmora. Ovo je pogodan period za samoproučavanje i introspekciju, što će pozitivno uticati na vaše mentalno zdravlje. Oslobodite se emocionalnog tereta i problema koje prećutkujete jer koče vaše blagostanje.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 8. decembar 14. decembar

LJUBAV: Slobodni Blizanci, dopustite sebi da oslobodite svoju živahnu i vrcavu prirodu i automatski ćete privući svakoga koga poželite. Možda ćete otkriti zanimljivu osobu na društvenim okupljanjima ili kućnim žurkama, a to je savršena prilika da vaš energični duh dođe do izražaja. Ako ste u vezi, vaš odnos će dobiti novi život, samo budite spontani i iznenadite partnera neočekivanim gestom (to je jedan od razloga zašto ste ga osvojili na početku). To će vas učiniti entuzijastičnijim i obnoviti strast u vašem odnosu!

POSAO: Bićete angažovani na zahtevnom projektu koji prevazilazi ono što ste očekivali (i na šta ste bili spremni). Uprkos tome, budite samouvereni i odlučni da prihvatite prilike koje vam dolaze jer vaši napori neće proći neprimećeno. Promenite pristup i posvetite se učenju novih veština koje vam mogu doneti veću materijalnu dobit. Takođe, važno je da ocenite prilike za investiranje u skladu sa njihovim nivoom rizika i svojim budućim ciljevima. Sa taktičkim i strateškim pristupom, to može da bude finansijski isplativo.

ZDRAVLJE: Kada se Venera bude našla u vašoj 6. kući, postaćete svesni svojih svakodnevnih zdravstvenih rutina. Fokusiraćete se na održavanje zdravog načina života, s akcentom na balansiranu ishranu i vežbanje. Organizujte svoj dnevni raspored tako da uključite self-help aktivnosti poput vođenja dnevnika i zapisivanja afirmacija. Ne zaboravite, energija Sunca u 6. kući podržava stvaranje uravnoteženog životnog i radnog okruženja.

4 rak Nedeljni horoskop: 8. decembar 14. decembar

LJUBAV: Ako ste single, možda ćete se naći u dilemi između zadržavanja svoje slobode i pronalaženja romantičnog saputnika. Za vas, trenutni akcenat je na određivanju količine ličnog prostora koja vam je potrebna. Ako ste u vezi, na površinu mogu da isplivaju napetosti, koje će od oba partnera tražiti strpljenje i razumevanje. Zaštitite se od ishitrenih i afektivnih postupaka koji mogu da oštete vaš odnos. Gradite zdravu vezu, pažljivo slušajte drugu stranu i identifikujte zajedničke prioritete kojima ćete posvetiti energiju.

POSAO: Nedelja pred vama je izazovna jer je obaveza na poslu sve više, a vremena sve manje. Nemate dovoljno energije, iscprljeni ste i baš zato treba da usporite kako biste izbegli potencijalni burnout. Usredsredite se na zdrav i unošenje dovoljno tečnosti i trudite se da provodite vreme sa ljudima koje volite.

ZDRAVLJE: Kada Venera bude u vašoj 5. kući, pravo je vreme da se vratite hobijima koji vas zaista ispunjuju. Posvetite se fizičkim aktivnostima koje doprinose vašem osećaju vitalnosti. Takođe, vreme provedeno na suncu i uživanje u takmičarskom sportu na otvorenom vam mogu povećati nivo energije.

5 lav Nedeljni horoskop: 8. decembar 14. decembar

LJUBAV: Obucite svoju najsenzualniju haljinu i zasijajte u večernjem izlasku, nedelja pred vama donosi flert i potencijalne nove simpatije (a ima li boljeg mesta za flert od kluba?!). Ne zatvarajte svoje srce pred neočekivanim susretima i pružite šansu novim osobama. Ipak, dok tragate za uzbudljivim dešavanjima, ne zaboravite na ljubav prijatelja i porodice, pogotovo u trenutnom pretprazničnom periodu. Ako ste u vezi, možda ćete napokon upoznati svog partnera sa porodicom i produbiti svoju vezu.

POSAO: Imaćete manje entuzijazma nego inače jer vas posao više ne ispunjava i ne vidite svrhu (zbog čega gubite borbeni duh). Potrebno vam je da napredujete, a odavno stojite u mestu. Ukoliko želite da ostvarite karijeru iz svojih snova, morate da napusite radno mesto koje vas guši – koliko god teško se činilo.

ZDRAVLJE: Zvezdane konstelacije su na vašoj strani i nećete imati veće i nepredvidive zdravstvene probleme. Ipak, izbegavajte konzumaciju alkoholnih pića i ukoliko ste pušač, svedite upotrebu cigareta na minimum.  Snaga i odlučnost koju izgradite u ovom periodu imaju potencijal da se održe tokom cele godine.

6 devica Nedeljni horoskop: 8. decembar 14. decembar

LJUBAV: Nije čudno što da tugujete zbog nedavnog raskida romantične veze, ali prekomerna analiza toga ko je kriv vas može iscrpeti. Potrudite se da se okružite prijateljima i skrenete misli sa osobe koja vas je povredila. Savetujemo da ostanete single dok ne prebolite bivšeg partnera, važno je, pre svega, da ne ponavljate stare obrasce. Ako ste u vezi, ovo je pravo vreme da spustite svoje zidove i pokažete svom partneru da vam je zaista stalo. Znamo da pokazujete ljubav kroz (ne)tražene savete i povremenu kritiku, ali postarajte se da podelite svoja nežna osećanja i priredite grandiozni gest za svoju polovinu.

POSAO: Ovo je nedelja kada ćete pojačati napore da zaradite više novca (ne odustajte jer možete biti nagrađeni za svoj trud). U ovim okolnostima, možda ćete primetiti da dobijate sve više mogućnosti za rad s drugima, a to bi moglo da rezultuje inovativnim idejama i zajedničkim uspesima. Važno je da počnete da razmišljate o planovima za budućnost i o tome kako da ih implementirate.

ZDRAVLJE: Kada se Venera bude našla u vašoj trećoj kući, doživećete mentalni podstrek, što će vas dovesti do češćeg uključivanja u intelektualne i komunikativne aktivnosti. Izražavajte se verbalno i stimulišite um čitanjem, učenjem ili zdravom debatom na temu do koje vam je stalo. Uključite kratke šetnje ili lagane vežbe u svakodnevnu rutinu, potrebna vam je prijatna svakodnevica tokom ovog tranzita.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za decembar.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Continue Reading

Lifestyle

Stvari koje emocionalno inteligentne osobe nikada ne rade u vezi

Published

on

By

Emocionalno inteligentne osobe možda teže nalaze partnere, ali imaju veće šanse da uspostave stabilnu i posvećenu vezu sa drugim emocionalno inteligentnim osobama. Ako niste sigurni kako da odredite svoj ili partnerov nivo emocionalne inteligencije, ili se ne osećate dobro u vezi i pitate se šta nije u redu, možda ćete se lakše orijentisati u odnosu na ono što ljudi visoke emocionalne inteligencije ne rade.

Šta emocionalno inteligentne osobe ne rade u vezi

Ne umanjuju partnera i ne ignorišu njegova osećanja

Emocionalna inteligencija se definiše kao sposobnost identifikovanja i upravljanja sopstvenim osećanjima, kao i sposobnost shvatanja i uvažavanja tuđih osećanja. Emocionalno inteligentne osobe razumeju važnost potvrde nečijih osećanja i ne izgovaraju rečenice kao što su „nema potrebe da se tako osećaš“ ili „to je preterivanje“ ili „bezveze dramiš“. Potvrđivanje nečijih osećanja pomaže toj osobi da se oseća saslušano, cenjeno i shvaćeno, a uzajamno potvrđivanje je temelj zdrave i trajne veze.

Ne broje „poene“ i ne zahtevaju savršenstvo

Emocionalno inteligentne osobe ne vode beleške o greškama druge osobe i ne prebacuju mu zbog svih stvari koje čine za njega, a on im ne uzvraća jednakom učestalošću i intenzitetom. U romantičnoj vezi ne bi trebalo da postoji nadmetanje u tome ko je „bolji“, ko više daje, čini, voli, žrtvuje se. Emocionalno inteligentni shvataju da smo svi različiti i da niko nije savršen i da je spoj dve nesavršene osobe kompleksan i obojen različitim osećanjima, iskustvima i potrebama i da je za usklađivanje potrebno vreme, razumevanje i pažnja, kao i da je to stalan napor, koji nikada ne treba da prestane.

Emocionalno inteligentne osobe ostaju svoje

Zaljubljenost vas lako može navesti da se utopite u „mi“ i izgubite svoje „ja“, ali kad intenzivna plima osećanja uđe u oseku, to počinje da smeta. Ne možete drugoj osobi biti sve, niti to ona može biti vama – mada vas osećaj može prevariti, naročeto u početku veze. Stručnjaci ističu koliko su granice važne za zdravlje veze, a to uključuje i individualan razvoj i negovanje svog identiteta van partnerskog odnosa. Neophodno je i zdravo da svako ima svoje prijatelje, svoja interesovanja i hobije koji ga definišu van veze – visok stepen samostalnosti i nezavisnosti obezbeđuje visok stepen poverenja i duboke povezanosti, kojoj nije potrebna ni kontrola, ni stalno prisustvo.

Ne izbegavaju odgovornost i nije im teško da se izvine

Pošto emocionalno inteligentan partner ne očekuje savršenstvo, on shvata i da je ljudski grešiti – to je nešto sa čim možete računati u vezi. Ali, kad pogreše i uvide svoju grešku, ili im partner ukaže na to, ili pokaže da su mu osećanja povređena, on prihvata odgovornost i izvinjava se. Međutim, tu se stvari ne završavaju – čak i kada ne smatra da je nešto pogrešno uradio, nastoji da razume zašto je to bilo uznemirujuće za drugu osobu i trudi se da to ponašanje ne ponovi. Jer, izvinjenje bez promene ponašanja je obična manipulacija.


Pročitajte i ovo: 5 pokazatelja emocionalne inteligencije u vezi

Emocionalno inteligentne osobe nisu pasivno-agresivne

Emocionalno inteligentni komuniciraju otvoreno, iskreno i direktno – oni započinju teške razgovore, umesto da ih izbegavaju, prave se da je sve u redu, ili daju zaobilazne i suptilne nagoveštaje da su uznemireni, nadajući se da će partner to primetiti, da će im „pročitati misli“ i verbalizovati umesto njih.

Ne koriste slabosti partnera protiv njih

Ranjivost jača poverenje u vezi, što je moguće samo kada ste sigurni da partner neće upotrebiti vaše slabosti protiv vas, već će negovati i štititi vašu ranjivu stranu. Zdrava veza je sigurno mesto na kome možete podeliti sa partnerom svoje najdublje strahove, nesigurnosti i istine, uvereni da one ostaju samo između vas. Jedino na taj način dve osobe postaju tandem u kome rade zajedno, jedna drugoj „čuvaju leđa“ i stalno opravdavaju poverenje.

Emocionalno inteligentne osobe ne pokušavaju da promene partnera

Konačno, visok EQ vam omogućava da prihvatite drugu osobu takvu kakva je, ne pokušavajući da je promenite ili popravite. Možete pomoći samo onome ko traži pomoć, a možda i tada samo možete pružiti podršku drugoj osobi da sama sebi pomogne i uvede promene koje uviđa da su joj potrebne. Emocionalno inteligentni vole i cene svoje partnere takve kakvi su, a ne njihov potencijal i ono što bi u budućnosti mogli da postanu.

Pročitajte i ovo: Emocionalna inteligencija je mera ljudskog iskustva, a ovo su načini da je povećate

Naslovna fotografija: instagram.com/mao.ge

Brankica Milošević

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Continue Reading

Lifestyle

Venera u znaku Lava – evo kakvo leto očekuje svaki horoskopski znak

Published

on

By

Venera izranja iz okeana emocija u kome je boravila tokom većeg dela sezone Raka i danas, 11. jula, prelazi u vatreni znak Lava, donoseći svakom znaku dinamične promene. Prigrlite svoju kraljevsku ličnost poručuje Venera u znaku Lava, podstičući entuzijazam i slavljenje života – vreme je za kreativnost, strast i dramatične izjave ljubavi.

Venera simbolizuje senzualnu prirodu Afrodite, boginje ljubavi, lepote i zadovoljstva, a vezana je i za osećanje lične vrednosti, kao i za pitanja materijalnog blagostanja i izobilja.

Ulazeći u znak Lava, gde vlada večno goruće Sunce i živahni element vatre, Venera poprima kraljevske i strastvene kvalitete, uvećavajući našu želju za romantikom, lepotom i samoizražavanjem.


Odjednom možete postati sigurniji u želje svog srca i dožieti nalet inspiracije i želje da zablistate. Umetnički poduhvati su veoma istaknuti u ovom tranzitu, jer nas Lavovska suština podstiče da pokažemo svoje talente i uživamo u centru pažnje. Venera u znaku Lava je odlično vreme za pokretanje kreativnih projekata, planiranje javnih nastupa ili, u najmanju ruku, prepuštanje hobijima koji donose radost i ispunjenje.

Finansijski sektor je takođe favorizovan – vodite računa o svojim navikama potrošnje, jer možete biti inspirisani da trošite na luksuzne predmete, ili iskustva zbog kojih se osećate posebnim. Nema ničeg lošeg u uživanju u zadovoljstvima života, ali važno je održavati ravnotežu u tome!

Pročitajte i ovo: Šta sezona Raka donosi svakom horoskopskom znaku

Šta Venera u znaku Lava donosi svakom horoskopskom znaku

Ovan

Vaša harizma je pojačana i vaši talenti vidljivi – Venera u znaku Lava blista u vašoj petoj kući ljubavi, strastvenih projekata i samoizražavanja, najavljući period u kome ćete blistati u svim životnim aspektima.

Pored povećanja kreativnosti i samopouzdanja, verovatno ćete se osećati opuštenije sa svojom autentičnošću, dok dobijate pažnju i divljenje okruženja. Romantični susreti su razigrani i strastveni i ovo je odlično vreme za upoznavanje nekog novog i zabavljanje.

Bik

Vaša nebeska vladarka prolazi kroz znak Lava u četvrtoj kući emocionalne baze, u kojoj prisustvo Venere naglašava teme koje se tiču doma i porodice. Ovo je divno vreme za fokusiranje na svoj unutrašnji život i porodične odnose.

Ulepšajte svoj životni prostor, makar tako jednostavnim činom kao što je paljenje mirisnih sveća. Ako razmišljate o kupovini ili prodaji nekretnina, ovaj tranzit je povoljan za unosnu investiciju.

Blizanci

Vaše reči teku sa lakoćom, a vaš glas šarmira sve oko vas. Sa Venerom u Lavu u vašoj trećoj kući komunikacije sa neposrednom okolinom, vaše interakcije će verovatno biti harmoničnije i angažovanije.

Ovo je odlično vreme za pisanje, govor i predstavljanje svojih ideja i talenata. Ako promovišete događaj ili kreativni projekat, Venera u znaku Lava može doneti marketinšku energiju za koju niste ni znali da vam je potrebna.

Rak

Priznajte svoju vrednost i brojte svoje blagoslove, dok Venera prolazi kroz hrabrog Lava u drugoj kući novca, udobnosti i senzualnih zadovoljstava koja traže stabilnost. Ovo je sjajno vreme za pregled finansijskih planova i otkrivanje novih načina za sticanje bogatstva.

Uživaćete u luksuznim zadovoljstvima, pa je važno da počastite sebe nečim zbog čega se osećate cenjeno i vredno. Ovaj tranzit vas može inspirisati da pronađete kreatine načine zarađivanja, kroz umetničke talente ili hobije.

Lav

Uživajte u svom punom sjaju – planeta šarma, ljubavi i lepote podiže vašu harizmu i blistavost, pojačavajući vašu želju za naklonošću i samoizražavanjem. U ovom periodu ste još privlačniji i fascinantniji nego inače i vaš društveni život će procvetati.

Romantično ili prijateljski, vaše prisustvo izaziva pažnju i divljenje – dajte prioritet maženju sebe i radite sve što vas usrećuje i ispunjava.

Devica

Odvojte vreme za sebe u ovom periodu, Device. Dok Venera obitava u vašoj 12. kući duhovnosti, vreme je za povlačenje i intropekcuju i pronalaženje unutrašnjeg mira.

Rituali brige o sebi, poput meditacije, vođenja dnevnika ili kreativnog projekta, mogu biti posebno korisni u ovom periodu. Prihvatanje samoće je prilika za samootkrivanje i lični rast.

Vaga

Vaša planetrna vladarka prolazi kroz kreativni znak Lava osvetljavajući vašu 11. kuću zajednice i osećanja pripadnosti – okupite voljene osobe i prijatelje i uživajte u saradnji, druženju i povezanosti.

Prisustvo planete ljubavi nadahnjuje vaše bliske odnose, pojačavajući želju za prijateljstvom i vezom, a vaš društveni život postaje živahniji i ispunjeniji. Imate priliku da proširite upoznate nove ljude i proširite svoj krug, pojedinima koji dele vaše vrednosti, nade i snove o budućnosti.

Škorpija

Ažurirajte svoje poslovne stranice i profile – Venera u znaku Lava u vašoj 10. kući autoriteta, karijere i ugleda, osvetljava vaša lična i profesionalna dostignuća, čineći vas još prijemčivijim za privlačenje uspeha i pohvala.

Ne gubeći iz vida svoj lični život, radite na poboljšanju i oplemenjivanju svog javnog imidža – pokažite svetu kako preuzimate vođstvo i neka vaši talenti zablistaju.

Strelac

Venera u Lavu redefiniše vašu definiciju carpe diem, a vaša lista želja je odjednom veća od života. Dok planeta ljubavi prolazi kroz vašu devetu kuću avanture, obrazovanja i samootkrivanja, sve što vam se događa, od vaših kreativnih ideja do romanse i flerta, pokazuje da cenite sve što je zanimljivo i egzotično.

Putovanje tokom ovog perioda, bilo da je u pitanju daleka destinacija ili vikend, donosi ogromnu radost, prilike za romansu i veće poštovanje spontanosti i avanture.

Jarac

Venera u znaku Lava aktivira vašu osmu kuću intimnosti, transformacije i duševnih veza, naglašavajući vašu želju za harmonijom i vezom, koja je mnogo dublja od fizičke.

Venera vas podstiče da zadržite prostor za ranjivost i emocionalnu vezu, jer to može voditi ka većem poverenju i bliskosti. Finansijska saradnja u ovom periodu takođe može biti povoljna, jer ste otvoreniji za viši nivo profesionalnog rasta.

Vodolija

Okružite se ljudima koji vas vrednuju i inspirišu. Dok Venera prolazi kroz vašu sedmu kuću obaveza i značajnih veza, poboljšava vašu sposobnost da se harmonično povežete sa svima oko sebe, unoseći toplinu i naklonost u vaše interakcije.

Verovatnije je da će odnosi procvetati, kako lično, tako i profesionalno, ukoliko se fokusirate na saradnju i recipročno davanje i primanje.

Ribe

Vreme je da više cenite svoje veze i način života – Venera u znaku Lava prolazi kroz vašu šestu kuću rutina i sigurnosti, podstičući vas da se povežete sa kolegama i prijateljima i budete na usluzi. Takođe možete naći više uživanja i zadovoljstva u svojim svakodnevnim zadacima.

Uvedite malo više zabave sa prijateljima i porodicom, kako biste se opustili i uneli više radosti u svoj život, pronađite veću ravnotežu između posla i privatnog života, i razmislite o novim zdravstvenim rutinama, zbog kojih ćete se osećati bolje u svojoj koži.

Pročitajte i ovo: Svi astrološki događaji koji nas očekuju u julu

Naslovna fotografija: instagram.com/parisianamour

Brankica Milošević

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Continue Reading

Lifestyle

Leto u gradu: 10 autfita koje nosimo do kraja jula

Published

on

By

Autfiti za jul 2024. godine, pogotovo ako ga provodite u gradu, pre svega treba da budu prilagođeni visokim temperaturama, ali to ne znači da su manje stylish. Kako leto u gradu može da izgleda – u vidu 10 autfita? Pronašli smo ideje za nošenje spojeva boja kojih se možda niste setili, predloge za trendi dezene i aksesoare, kao i spojeve odevnih komada koji izgledaju neočekivano zabavno.

Inspiraciju su nam donele naše omiljene Instagram influenserke, pa od njih “krademo” nekoliko stajlinga za vreli jul. Ukoliko ste već bili na letovanju ili ga još čekate, ovi autfiti će učiniti da se osećate prijatnije, uprkos gradskoj vrućini. Upozoravamo vas: na listi je mnogo haljina!

Autfiti za jul 2024. godine: 10 predloga

Tube top + bermude + špicaste cipele

Stilistkinja Dani Michelle je jedna od najboljih u svom poslu i zaslužna je za zapažene autfite Kendall Jenner i Hailey Bieber. Ovog puta oblači glumicu Daisy Edgar Jones, a kombinacija je savršena za posao. Tube top, duže bermude i špicaste cipele su tako classy.

Zebra dezen

Još uvek razmišljamo o autfitu koji je manekenka Rosie Huntington-Whitley nosila na Kapriju, za Jacquemus La Casa reviju. Zebra dezen je bio čest motiv u spektakularnoj kolekciji, pa predviđamo da će biti sve popularniji, posebno u letnjim autfitima.

Prsluk + suknja sa faltama + mokasine

Prsluk sigurno već imate, a evo sveže ideje da ga nosite: uz preppy suknju na falte, kao i elegantne mokasine. Pomalo neobična, ova kombinacija je savršena za letnji dan na poslu.

Pijama odelo + papuče

Leti sve što nosimo treba da bude fluidno i lagano, pa je pijama odelo pametna investicija. Odaberite materijal poput svile, koja će vam doneti luksuzan look – i samo uskočite u najudobnije kožne papuče.

Haljina sa balon porubom + baletanke

Balon porub se vratio, dopadalo vam se to ili ne, a najčešće ga vidimo na suknjama. Ipak, haljine sa ovim retro porubom izgledaju malo elegantnije, posebno uz obuću poput baletanki.

Braon + kaki

Safari spoj boja – braon i kaki nijanse – izgleda prefinjeno. Influenserka Wendy je spojila braon košulju i kaki šorts, a sve dopunila kaišem i elegantnom torbom.

Svilena mini-haljina + marama na kosi

Nema ničeg prijatnijeg za nošenje tokom leta od svile, zato uložite u zavodljivu, senzualnu mini-haljinu od ovog nežnog materijala. Marama u kosi je ove sezone “it” aksesoar. Dodajte pletenu bucket torbu u stilu Francuskinja.

Šljokice na šljokice

Za vrele julske večeri – go big! To znači da se možete osmeliti da u izlazak obučete svetlucavu mini-haljinu, a još više zabave doneće vam aksesoar sa šljokicama. Bling-bling!

Haljina cvetnog dezena + mašna u kosi

Još jedna varijacija na temu letnje haljine i trendi aksesoara. Ovoga puta, umesto svilene, nosimo cvetnu mini-haljinu, a kombinujemo je sa mašnom u kosi. Jednostavna julska stilska ideja!

Haljina pepito dezena

Najzad, autfit Kendall Jenner koji ne može biti jednostavniji. U vašem ormaru neka se nađe haljina pepito dezena, koji se može stilizovati u elegantnom ili ženstvenom stilu. Kendall nosi Tommy Hilfiger haljinu uz kožne mokasine.

Pročitajte i ovo: Beach autfiti: 10 ideja da izgledate glamurozno na plaži

Naslovna fotografija: instagram.com/valerie.kei

Božica Luković

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Continue Reading

Trending

Copyright © 2024 BGD novine, powered by WordPress.