Nedeljni horoskop: 7. oktobar – 13. oktobar – WANNABE MAGAZINE

Saznajte nedeljni horoskop: 7. oktobar – 13. oktobar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 7. oktobar 13. oktobar

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 7. oktobar 13. oktobar

LJUBAV: Slobodni Ovnovi, ako ste se pitali zašto se čini da se neko ponaša pomalo čudno u vašem prisustvu, možda ćete biti iznenađeni iznenadnim otkrićem da gaji romantična osećanja prema vama, što je sada postalo nemoguće sakriti. Ovnovi u vezi, trenutne planetarne energije će vas učiniti strpljivijim. Nemojte podleći emocijama jer rizikujete da pokvarite odnose sa poznanicima i prijateljima, a onda i kod kuće. Zvezde vam daju samopouzdanje da sa partnerom pravite veće planove u budućnosti. Nemojte se iznenaditi ako uskoro dobijete predlog koji vam u potpunosti može promeniti život – nabolje.

POSAO: Budite oprezni na svom radnom mestu da ne biste komplikovali svoj odnos sa kolegama i nadređenima. Osećaćete se veoma emocionalno sigurnim za vreme ove nebeske konfiguracije, što će imati i pozitivan efekat na vaš posao. Međutim, tvrdoglavost vas može sprečiti da ispravno procenite situaciju, a možete iskusiti i razočaranja ako ne pokažete strpljenje i samokontrolu. 

ZDRAVLJE: Završite svoj radni dan u predviđeno vreme, a onda se opustite i zaboravite na obaveze i odgovornosti, da biste postigli stabilnost i sačuvali energiju. Moguće glavobolje.  nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 7. oktobar 13. oktobar

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 7. oktobar 13. oktobar

LJUBAV: Kao rezultat vaše uravnotežene prirode, možete sebi priuštiti da u odnosu sa partnerom postanete provokativniji, jer vam sada zvezde daju odlučnost i pomažu vam da ljubavne inicijative preuzmete u svoje ruke. Energija ovog ciklusa može stvoriti vrstu raspoloženja u kojem se osećate hipnotisano i željno seksulanih uzbuđenja. Stabilizujte do sada postignuto sa partnerom i uskladite svoje odnose sa članovima porodice. Možda ćete uskoro morati da revidirate i promenite svoje planove za budućnost. Slobodni Bikovi, budite strpljivi umesto da napravite veliki potez. Nemojte ulagati svoje vreme u novo poznanstvo ako osećate da nije obostrano. Razmislite o ispravnoj taktici ponašanja i budite precizni u svojim zahtevima.

POSAO: Vaše profesionalne obaveze zahtevaju od vas da pronađete nekonvencionalna rešenja za probleme sa kojima se susrećete. Za prosperitet je potrebno biti taktičan i ne pričati mnogo, pogotovo sada. Imajte razumevanja za tuđe intenzivne promene raspoloženja. Događaji se dešavaju drugačije od onoga što ste zacrtali, ali će vam novi obrti koristiti. Ako su vaši planovi obećavajući i svoje kolege možete ubediti u njih, dobićete podršku i pomoć. 

ZDRAVLJE: Rasejanost može doneti pad energije, a možda i povrede. Budite oprezni, naročito u saobraćaju. Nastojte da se odmarate i opuštate svakodnevno – što više.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 7. oktobar 13. oktobar

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 7. oktobar 13. oktobar

LJUBAV: Slobodni Blizanci, smeši vam se vrlo interesantno poznanstvo, koje će vrlo pozitivno uticati na vašu svakodnevicu. Ipak, ništa ne forsirajte, već se jednostavno prepustite situaciji. Blizanci u vezi, mirnim tonom vodite razgovore sa partnerom. Nestrpljivi ste i razmišljate o nebitnim stvarima, pa su moguće greške – koje frustriraju i partnera i vas. Biće vam potrebno vreme da posmatrate i analizirate svoju vezu – ali partnerovim očima, pre nego što preduzmete akciju. I sa članovima porodice situacija trenutno nije najbolja, pa pokušajte da se ne svađate, već pružite podršku onima koje volite – čak i ako vam je to trenutno veoma teško da učinite.

POSAO: Nije dobro pretvarati se da ste ljubazni, posebno kad osećate intenzivne i snažne emocije za koje ne postoji način da lepo izrazite. Morate imati više razumevanja za druge ako želite da budete uspešni. Znajte da imate sve šanse da napravite onoliko promena koliko želite. Morate proceniti situaciju na svoj način i u svoje vreme, ne dozvolite da vas neko požuruje da povučete ozbiljan potez pre nego što budete spremni. 

ZDRAVLJE: Ukoliko se već izvesno vreme borite sa zdravstvenim smetnjama, promenite pristup. Pokušajte sa duhovnim tretmanima i prirodnom medicinom.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 7. oktobar 13. oktobar

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 7. oktobar 13. oktobar

LJUBAV: Slobodni Rakovi, ako ste u potrazi za ljubavlju, period će biti posebno povoljan jer će vam se desiti ono što već duže vreme priželjkujete. Trenutni aspekt u igri mogao bi da otkrije pojedine nesigurnosti koje obično diskretno skrivate. Rakovi u vezi, saslušajte predloge svojih najbližih i složite se sa njima jer vam to u ovom trenutku ide u prilog. Neprikladno je prepirati se sa partnerom jer ste nestrpljivi. Želite da ostvarite svoju dugogodišnju želju ili cilj u svojoj vezi, ali se plašite da to podelite sa partnerom, prezajući od toga kako će to da shvati. Ako vas već toliko muči, budite hrabri i sve mu recite – barem ćete znati na čemu ste. Ujedno znate da niste u mogućnosti da date nikakva obećanja bez mnogo pažljivog razmatranja i analize. 

POSAO: Oni od vas koji se bave mašinstvom, inženjeringom i propratnim uslugama nemaju sreće i mogu očekivati probleme sa konkurencijom. Zaboravite na žurbu ako treba da započnete nove zadatke. Bićete na pravom mestu u pravo vreme i da biste bili uspešni, potrebno je samo da sledite svoju intuiciju. Bez oklevanja prihvatite predlog koji će vam doneti dobar profit. Promene koje vam uskoro mogu koristiti otkriće nove mogućnosti za priznanje.

ZDRAVLJE: Napetost ćete najbolje kanalisati kroz fizičku aktivnost, a dobro bi bilo i da povedete računa o ishrani. Ne iscrpljujte se i budite umereni u svemu. 

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 7. oktobar 13. oktobar

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 7. oktobar 13. oktobar

LJUBAV: Pluton može da deluje nepredvidivo, tako da će vam biti potrebno više snage i socijalne inteligencije da iskoristite njegovu energiju u svoju korist i da sve razvrstate u željenom pravcu. Moraćete da promenite način na koji razmišljate o ljubavi i da uspostavite nova lična pravila. Moguće je da ćete se u narednom periodu suočiti sa poteškoćama u porodici. Stvari sa partnerom sada možda nisu sasvim savršene; u vazduhu može biti dodira sa previše emocija koje prete da se svuda preliju i na najmanju provokaciju. Slobodni Lavovi, ovaj ciklus će vam dati priliku da duboko analizirate ponašanje bliskih ljudi, ali i novostečenih poznanika, što će vam doneti veliku korist. 

POSAO: Dobra ideja je da pregledate već dogovorene uslove u svom poslu. Zalog prosperiteta leži u vašoj otvorenosti sa kolegama i saradnicima. Neočekivano ćete poboljšati svoje materijalno stanje, sa zadacima koje ćete prihvatiti i završiti otmeno i pošteno. Netačni saveti mogu uticati na vaše sastanke i razgovore ako verujete svemu bez prethodnog razmatranja, pa budite dodatno obazrivi. 

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor, ali aktivan – sport, zabava, kulturni događaji, ili opuštanje u društvu bliskih osoba u večernjim časovima, kako biste nadoknadili energiju koju intenzivno trošite. 

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 7. oktobar 13. oktobar

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 7. oktobar 13. oktobar

LJUBAV: Možda ćete morati da oživite određene ideje koje se tiču vašeg ljubavnog života, jer ako ste vi i vaš partner prolazili kroz prilično nezavidno vreme, onda bi vam dobro došlo da unesete malo uzbuđenja u kolotečinu. Idite negde, ili radite nešto što vas oboje uzbuđuje – avanturistički i seksualno. Sa najvećim problemima ćete se nositi samo ako niste impulsivni. Slobodne Device, nemojte biti pod pritiskom okruženja – jasno stavite do znanja da se držite svojih uverenja i stavova. Bavite se sobom i radite na sebi, a onaj ko treba će se zadržati. Sa trenutnom nebeskom energijom u igri, veliki korak bi vas mogao približiti vašim ciljevima ili planovima.

POSAO: Čak i mali uspesi na radnom mestu ispuniće vas optimalnom dozom optimizma i motivacije. Pošto ste često skloni da govorite veoma brzo i neartikulisano, moraćete da obratite pažnju na to, inače vas oni okolo neće razumeti. Strah od neuspeha je vaš najveći neprijatelj u ovom trenutku. Počnite da analizirate svoje motive za usvajanje određenih obrazaca ponašanja kako biste stvorili novu perspektivu.

ZDRAVLJE: Dobro se osećati i spremni ste na sve izazove. Slušajte svoje telo i odmarajte se dovoljno.   

Ako ste uživali u našem nedeljnom horoskopu, pročitajte i naš mesečni horoskop za oktobar.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Tretman ćutanjem je oblik emotivne manipulacije – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Nole ostao šokiran vešću da je Nadal dobio sina: “Nisam ni znao, čestitam! Kao otac mu neću davati savete”