• November 28, 2023

Nedeljni horoskop: 7. januar – 13. januar – WANNABE MAGAZINE

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 7. januar 13. januar

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 7. januar 13. januar

LJUBAV: U partnerskim odnosima ćete postati ozbiljniji i odgovorniji, a to će vam pomoći da osnažite svoju ljubavnu vezu ili bračnu zajednicu. Budite iskreni u izražavanju svojih emocija, ne pokušavajte da ih potisnete, da pod nabojem ne biste „eksplodirali“. Oprezno u uspostvljanju novih veza sa osobama koje ne poznajete. 

POSAO: Profesionalni uspeh je pred vratima, ali može se pretvoriti u razočaranje, ako niste pažljivi. Ne uskačite u nove aktivnosti, koje možda neće biti tako plodonosne kao što se nadate, ako ih započnete pre nego što ste spremni. Sastanak praćen dobrim vestima, pokrenuće male, ali obećavajuće promene u vašem životu. 

ZDRAVLJE: Smetnje koje osećate su prolazne, ali ipak povedite više računa o svom zdravlju, fizičkoj snazi i imunitetu. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 7. januar 13. januar

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 7. januar 13. januar

LJUBAV: U partnerskim odnosima možda nećete dobiti podršku koju očekujete za neke svoje ideje i planove, što vas može razočarati i naljutiti. Ne osuđujte partnera brzopleto, obuzet je nekim sopstvenim brigama i premišljanjima. Ako ste sami i neko vam se veoma dopada, a ne uzvraća vaše interesovanje, najbolje će biti da svoju pažnju preusmerite na nekog drugog, ko će reagovati na vas kako treba. 

POSAO: Mogu vas ponovo potražiti poslovni partneri sa kojima ste odavno prekinuli saradnju. Vodite razgovore mirnim tonom, bez ispoljavanja emocija i zaštitite svoje interese bez agresivnosti i naboja. Ne žurite ni u čemu, radite na planovima koji obećavaju odličan prihod. Međuljudski odnosi u profesionalnom okruženju mogu biti osetljivi, a rešićete ih nakon pažljive analize, koja će vam omogućiti najbolji pristup. 

ZDRAVLJE: Proširite sve aspekte svog mentalnog, emocionalnog i fizičkog života, budite aktivni i uključeni, da biste postigli optimalan nivo energije. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 7. januar 13. januar

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 7. januar 13. januar

LJUBAV: U partnerskim odnosima ste daleko od harmonije za kojom žudite, ali nervozom i insistiranjem je sigurno nećete postići. Procenite svoja osećanja, svoje ponašanje i budite strpljivi. Singl Blizanci će imati više prilika za romantične avanture – bićete šarmantni i neodoljivi i upoznaćete nove ljude, koji će vas pokrenuti i inspirisati. 

POSAO: Kratka putovanja mogu biti uspešna, a dosadne svakodnevne obaveze mogu vam pokvariti raspoloženje i zamoriti vas. Imate dovoljno smirenosti i strpljenja da izađete na kraj sa poslovnim izazovima, a međuljudski odnosi su bitan faktor vašeg uspeha u ovom periodu. Možete se naći u centru važnih zbivanja – na pravom mestu u pravo vreme. Držite se svojih principa, u svakoj situaciji. 

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, stabilni ste i imate dovoljno energije za sve što vas očekuje. nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 7. januar 13. januar

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 7. januar 13. januar

LJUBAV: Odnosi su stabilni i harmonični, jer je Venera u skladu sa Merkurom, a to znači da je komunikacija dobra i odvija se bez zastoja i pogrešnih tumačenja. Usamljeni Rakovi će biti veoma traženi i popuarni u svakom društvu, biće puno prilika za nova poznanstva i flert. Možete upoznati više kvalitetnih osoba, pa će vam biti teško da odlučite kome da posvetite više pažnje. 

POSAO: I najbolje pripremljeni planovi se mogu poremetiti u ovom periodu, ali za to postoji razlog i zato je potrebno da se prilagodite bez nervoze. Iskreno procenite situaciju i razmislite o svom ponašanju da biste izbegli razočaranje. Ukoliko sklapate nova poslovna poznanstva i partnerstva, budite oprezni i proverite sve informacije. Nemojte se kockati i rizikovati ni na koji način, sreća nije na vašoj strani u ovom periodu. 

ZDRAVLJE: Možete biti nervozniji i skloniji promenama raspoloženja nego inače, a moguć je i poremećaj sna. Nađite nešto što vas umiruje i opušta. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Šta nam govori numerologija za 2022. godinu? – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Vremenska prognoza – 8. januar