Nedeljni horoskop: 5. novembar – 11. novembar

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 5. novembar 11. novembar

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 5. novembar 11. novembar

LJUBAV: Budite fleksibilni u partnerskim odnosima, da vas tvrdoglavo držanje principa ne bi dovelo do gubitka, zbog koga ćete kasnije žaliti. Možda niste spremni da prihvatite neke istine, ali barem budite svesni da niste spremni i nemojte donositi nikakve odluke. Ako ste sami, možete upoznati nekog ko će vam skrenuti pažnju, na nekom javnom događaju ili društvenom skupu.

POSAO: Budite otvoreni za prilagođavanje svojih planova i improvizacije. Napravite listu prioriteta i organizujete se u skladu sa njom, da ne biste gubili vreme i energiju. Možete dobiti ponudu za dodatni posao ili partnerstvo, koju svakako treba da razmotrite – ne ulećite, ali zadržite otvorena vrata, dok se bolje ne informišete. 

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, a najbolji odmor i obnavljanje energije naći ćete u nekoj sportskoj aktivnosti, ili odlasku u prirodu.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 5. novembar 11. novembar

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 5. novembar 11. novembar

LJUBAV: Pozitivni pomaci u ljubavnom životu – u partnerskom odnosu moguć prelazak na viši nivo odnosa i obavezanosti, ali dešavanja na emotivnom planu mogu biti povezana sa udaljenošću. Možda ćete se zbog posla ili promene mesta boravka razdvojiti na neko vreme, a to zahteva da svoj odnos utemeljite i definišete šta je ono što želite ubuduće. Ako ste sami, može se pojaviti neko ko je daleko – to može biti novo poznanstvo (preko društvenih mreža), ili “podgrevanje” stare čežnje. 

POSAO: Nije vreme za pokretanje promena i novih projekata, održavajte poslovni tempo na nivou koji ste osvojili, utvrdite svoj položaj i posvetite se malo više održavanju poslovne komunikacije, odnosno, negovanju odnosa sa saradnicima, kolegama i poslovnim partnerima. Njihova podrška vam je potrebna u narednom periodu, kada ćete moći da plasirate svoje ideje i da pokrenete svoje projekte. Imate prilike za dobru zaradu, jednokratno, ili na kraći period. 

ZDRAVLJE: Raspoloženi ste istraživački – idite negde gde do sada niste bili, da biste uravnotežili svoju mentalnu i fizičku energiju. Povećajte unos vitamina.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 5. novembar 11. novembar

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 5. novembar 11. novembar

LJUBAV: Usporavanje na stazi ljubavi – u partnerskim odnosima kolotečina će vas možda sputavati, ali ovo je period promišljanja i lične transformacije, u kome vam neće biti lako da se prilagodite potrebama i zahtevima partnera i porodice. Ako ste sami, ovo može biti period pripreme za preuzimanje inicijative – imate prava da tražite ono što želite i da znate na čemu ste, ako to ne možete dobiti tamo gde tražite. 

POSAO: Poslovni razgovori i komunikacija daju vam priliku da se zauzmete za sebe i iznesete svoje stavove. Ako uspete da ostanete smireni i ne upuštate se u bespotrebne rasprave, dobićete podršku u poslovnom okruženju. Možda ćete morati da odložite ili korigujete svoje planove, a možete dobiti i neočekivanu poslovnu ponudu, koja zahteva investiranje. Budite promišljeni i oprezni. 

ZDRAVLJE: Povremeni pad energije vam ukazuje na potrebu da prilagodite svoj način života tempu koji vam se nameće. Izbacite neke loše navike i povedite računa o ishrani. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 5. novembar 11. novembar

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 5. novembar 11. novembar

LJUBAV: Emotivna energija vam je na najnižoj tački. U partnerskim odnosima se možete osećati udaljeno od partnera, pa čak i usamljeno, ali to je prolazno stanje, kroz koje ćete steći dublje uvide o onome što vam je u odnosu najvažnije. Ako ste sami, možete se vezati za nekog kome je potrebna pomoć, ali to može biti zamka iz koje ćete se teško iščupati. Razmislite o svojoj potrebi da budete potrebni. 

POSAO: Razvijajte posao sa poznatim i korektnim poslovnim partnerima, radite ono što najbolje radite – preduzimajte korak po korak i budite strpljivi. Ukoliko se bavite nečim kreativnim, uspeh je pred vama, a samo jedan korak može vas dovesti veoma blizu ostvarenju vaših ciljeva i planova. Ne preduzimajte promene, ukoliko ih niste detaljno osmislili. 

ZDRAVLJE: Stabilnost, mentalni i telesni sklad, dolaze kroz samoposmatranje i uvide. Terapeutska pomoć u ovom trenutku može vam biti dragocena. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Ovo je 8 karakteristika uspešnih preduzetnika

Read Next

Vremenska prognoza – 6. novembar