Nedeljni horoskop: 4. novembar – 10. novembar – WANNABE MAGAZINE

Saznajte nedeljni horoskop: 4. novembar – 10. novembar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 4. novembar 10. novembar

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 4. novembar 10. novembar

LJUBAV: Kroz partnersku kuću prolaze Sunce, Merkur i planeta ljubavi – Venera, ove planete čine harmoničan aspekt sa Uranom, što predviđa pozitivne promene. Iznenadite partnera nečim za šta znate da će mu se dopasti, nesumnjivo će vam uzvratiti. Svakako ćete imati koristi od pravljenja zajedničkih planova za budućnost, a sa trenutnom planetarnom energijom, što su detaljniji, to bolje. Čuvajte se previše uključivanja u emocije onih u svom okruženju jer na taj način dodatno opterećujete sebe. Slobodni Ovnovi, u bliskoj budućnosti izvesni događaj bi mogao da napravi veliku razliku i podstakne stvaranje zanimljivih promena. Žedni ste novih znanja i iskustava i lako ćete ih dobiti.

POSAO: Materijalni problemi zbog vaših grešaka će vam pokvariti raspoloženje, pa nemojte to dozvoliti, već se potrudite da ih suzbijete u startu. Neprijatni razgovori na poslu su za očekivati. Uskoro ćete se osećati puni energije i želje za zahtevnim poduhvatiom. Priznanje i prosperitet su zagarantovani ako pažljivo pogledate šta se dešava oko vas. Sledite svoje srce, a novac i prilike će uslediti prirodno.

ZDRAVLJE: Jedite voće i unosite vitamine kako biste se dodatno zaštitili od prehlade. Nemojte vežbati napolju zbog zagađenog vazduha, već to činite kod kuće – najbolje ujutru kako biste bili spremni za dnevne obaveze. nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 4. novembar 10. novembar

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 4. novembar 10. novembar

LJUBAV: Planetarni raspored može da izazove situaciju u kojoj vi i vaš partner morate da odlučite da li ćete nastaviti zajednički put, jer vaš problem je što ste skloni da uronite u svoje emocije više nego da budete prisutni u vezi. Pomoć porodice i prijatelja vam trenutno u velikoj meri odgovara, pa poslušajte savete iskusnijih. Slobodni Bikovi, bićete u potpunosti u rukama svoje težnje ka novom početku usred ovog ciklusa. Problemi sa ljudima u okruženju su realna mogućnost i rešićete ih ako reagujete tek nakon detaljne analize. Nebesko poravnanje svakako oživljava stvari i, kad jednom postavite svoje ciljeve, nećete se osvrtati. Verujte svojoj intuiciji jer je na vašoj strani.

POSAO: Ne preteruje sa iskazivanjem ambicija i ne pravite nikakve promene u svom profesionalnom životu. U ovom trenutku morate pustiti svoju intuiciju da vodi put i bićete uspešni. Uzmite malu ideju i učinite je većom – sad je pravi trenutak da uložite u sopstveni biznis. Planetarna konfiguracija ovog perioda donosi sve vrste kreativnih i inspirativnih mogućnosti za pravljenje planova za budućnost. Uskoro ćete probati nešto novo i drugačije, posebno ako to uključuje putovanja.

ZDRAVLJE: Ukoliko duže vreme razmišljate da počnete da trenirate, sad je pravi trenutak. Vodite računa o ishrani kako ne bi imali problema sa varenjem.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 4. novembar 10. novembar

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 4. novembar 10. novembar

LJUBAV: U vezi ćete postati ozbiljniji i odgovorniji, a to će vam pomoći da ojačate svoju ljubavnu ili bračnu zajednicu. Budite strpljivi sa partnerom i budite tu za njega – biće vam uzvraćeno. Nešto vam izaziva razne vrste emocija, a ne možete da razlučite šta. Vreme će pokazati. Stvari se moraju promeniti, a zakopavanje glave u pesak neće pomoći. Razmislite o vašim zajedničkim planovima za blisku budućnost. Slobodni Blizanci, pokušajte da ne sledite nijedan savet koji vam može štetiti – posebno ako inače ne verujete onome ko vam ga je dao. Procenite svoje korake, razmislite o svojim postupcima i izbegavajte pogrešan put. Budite u miru sa sobom, a sve ostalo će doći.

POSAO: Poslovni pozivi će biti uspešni. Nemojte žuriti sa ozbiljnim odlukama; samo pokažite strpljenje i prvo slušajte svoje srce. Trenutni aspekt u igri mogao bi da otkrije pojedine nesigurnosti koje obično uspevate da držite bezbedno i diskretno skrivene. Ako imate sopstvenu proizvodnju, očekuje vas uspeh. Upravo ovaj period nije pogodan za trošenje. Uzdržite se od nepredviđenih i rizičnih putovanja. Mnogi od vas će iskusiti želju za stvaranjem.

ZDRAVLJE: Nemojte se previše fizički umarati, naročito ako patite od problema sa srcem.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 4. novembar 10. novembar

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 4. novembar 10. novembar

LJUBAV: Zvezde savetuju da budete otvoreni za dijalog i razmenu uverenja sa partnerom, jer će vam otvorena komunikacija pomoći da ojačate vezu. Trenutna nebeska energija bi mogla da ukaže na to da, što se tiče budućnosti, može postojati izvor napetosti, pa se potrudite da o svemu iskreno razgovarate kako kasnije ne bi bilo iznenađenja. Budite strpljivi i smireni, nemojte se ljutiti zbog stvari na koje ne možete uticati. Držite se podalje od nepotrebnih sukoba. Slobodni Rakovi, budite otvoreni za nova poznanstva i ne odbijajte pozive simpatije, već dajte šansu. Ako ste nedavno izašli iz veze, pozabavite se sobom i dragim ljudima, a tek onda razmišljajte da li želite da se upuštate u novu priču.

POSAO: Planetarna energija sada može biti odlučujući faktor u načinu na koji percipirate situacije, tako da u ovom trenutku nemojte donositi nikakve odluke, već sačekajte pogodan trenutak. Analiziranje ponašanja svojih saradnika koji vam se suprotstavljaju, doneće vam samo koristi. Promena je u vazduhu, a možete maksimalno iskoristiti priliku da promenite način na koji doživljavate stvarnost. Razmotrite svoje buduće ideje i planove.

ZDRAVLJE: Uspostavite zdrav balans između poslovnog i društvenog života i ne dozvolite snu da ispašta zbog toga. Ne konzumirajte previše alkohola.

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 4. novembar 10. novembar

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 4. novembar 10. novembar

LJUBAV: Za vaš znak je trenutno najbolje da je komunikacija u prvom planu, jer ćete sa partnerom morati da razgovarate o važnim pitanjima i doći ćete do zaključaka koji će imati veliki uticaj na zajedničku budućnost. Nažalost, daleko ste od harmonije koju ste danima grčevito pokušavali da postignete. Uskoro ćete možda osetiti potrebu da delimično promenite svoje okruženje jer ćete misliti da imate neprijatelje od kojih želite da se udaljite. Predstoji vam putovanje koje će vam doneti nove uvide. Slobodni Lavovi, napravite detaljnu procenu svojih postupaka i ponašanja. Zvezde vas mole da ne budete u iskušenju da se “spetljate” sa osobom koja vas ne zaslužuje. Budite oprezni.

POSAO: Ako imate opciju da radite od kuće, iskoristite je jer vam je potreban mir. Možete očekivati pozitivne promene koje garantuju uspeh. Ako treba da putujete, prvo završite svoje obaveze. Vreme je da budete praktični na veoma pažljiv način, umesto da trošite vreme na smišljanje mnoštva nerealnih planova. Analizirajte reči svojih novih saradnika kako biste sprečili još jedno razočaranje. Finansijski gubici i neuspeh su mogući ako niste dovoljno fleksibilni i ako se slažete sa svakim predlogom koji vam se nađe na putu.

ZDRAVLJE: Moguće je da će vas bliska osoba pritiskati da donesete odluke koje nisu u skladu sa vašim stavom, što će vam izazvati veliku nervozu. Držite se svojih vrednosti i uverenja. 

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 4. novembar 10. novembar

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 4. novembar 10. novembar

LJUBAV: Postavite sebi pitanje – da li ste srećni u vezi, i shodno odgovoru znaćete šta vam je činiti. Iskrena komunikacija je rešenje za sve. Pošto ste skloni da govorite veoma brzo, možda ćete morati malo da usporite, inače vas oni iz okruženja neće moći razumeti. Napeti ste i nervozni, jer događaji i promene koje nisu posebno prijatne počinju da osvajaju vaš stabilan i zaštićen svet, zato budite oprezni. Slobodne Device, pažljivo pogledajte oko sebe i razmislite da li treba da stvarate nova partnerstva bez unošenja previše emocija i impulsivnosti u komunikaciju. Ovo je dobar trenutak da razmislite o planovima za budućnost i načinima na koje možete početi da ih pokrećete. Zavisite od svoje intuicije koja će vas navesti na ispravne radnje u svakoj situaciji.

POSAO: Uspeh je vaš sve dok imate veru i dozvolite drugima da tačno znaju ko ste i kako funkcionišete. Sad morate paziti da ne izgubite strpljenje. Secirajte svoje postupke u toku proteklih dana i pokušajte da izbegnete problematično ponašanje. Sada je vreme da ostvarite svoje planove i vodite računa o svojim sastancima. Budite oprezni jer ćete možda morati da se oslonite na svoju ušteđevinu iz prethodnog meseca.

ZDRAVLJE: Vodite računa o svojoj ishrani, jasno vam je da nezdrave namirnice nepovoljno utiču na vaš organizam, pa umesto slatkiša jedite voće, a poradite i na dodatnom unosu vitamina.

Ako ste uživali u našem nedeljnom horoskopu, pročitajte i naš mesečni horoskop za novembar.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Santoš: Bio sam zabrinut za Ronalda – Sportklub

Read Next

Loewe “balon salonke” – preispitivanje prirode – WANNABE MAGAZINE